Komorebi_Cards

Komorebi_Cards

|Samfrakt 3 dagar

Om

Företag

Vendelsö | Reg. September 2023

Välkommen till Komorebi Cards!

De senaste åren har det pratats mycket om de japanska kortens kvalité och charm, kanske framför allt i relation till deras engelska motsvarigheter. Vi på Komorebi Cards instämmer helt. Därför vill vi bli störst i norden på japanska kort och göra dem mer lättillgängliga. Tack för att du handlar hos oss!

Något kort du saknar? Skicka oss ett meddelande med önskemål så letar vi reda på det.

____________________________

KÖPVILLKOR

1. ALLMÄNT

Avtal om köp ingås mellan köparen (“du” eller “dig”) och Komorebi Trading Cards AB, org. nr. 559449-0988 (“vi” eller ”oss”). Dessa köpvillkor omfattar alla köp från oss via marknadsplattformen tradera.com. Du accepterar köpvillkoren i samband med att du genomför ett köp hos oss. Köp genomförs på svenska eller engelska och enligt svensk lag.

2. KONTAKT

Namn: Komorebi Trading Cards AB
Org. nr. 559449-0988
Moms nr. SE559449098801
Adress: Klenavägen 59, 13669 Vendelsö
Säte: Stockholms län, Haninge kommun
Email: komorebi.tradingcards@gmail.com

Har du några frågor eller funderingar ser vi helst att du i första hand kontaktar oss via Traderas meddelandetjänst men går inte det så fungerar det även bra att kontakta oss via email: komorebi.tradingcards@gmail.com

3. PRISER OCH BETALNING

Varorna säljs i svenska kronor (SEK).

Som huvudregel gäller priset som står på säljannonsen vid köp av varor med fast pris. Vid budgivning gäller priset på vinnande bud. Vid alla köp förbinder sig köparen till att betala. Alla priser inklusive fraktkostnad inkluderar redan 25% moms för konsumenter i de fall där vi inte använder vinstmarginalbeskattning.

Betalning sker via de betalningstjänster som Tradera erbjuder.

4. LEVERANS

4.1 Frakt och riskövergång

Väljer du spårbart paket i samband med ett köp hos oss så ansvarar vi för fraktens risk fram tills att du tagit emot varan. Väljer du däremot brev med frimärke tar vi inget ansvar över risken. Upptäcker du fel eller skador på varan som inte på något sätt redan framgått i annonsen när du köpte varan ska du omedelbart kontakta oss för att reklamera och skicka tillbaka varan. Vi betalar och ansvarar för frakten vid reklamation.

En reklamation ska inte förväxlas med en retur med stöd av ångerrätten då det är du som köpare som betalar och ansvarar för returfrakten. Glöm inte att paketera väl så att inte skador uppkommer under transporten.

Mer information om ångerrätt under punkt 5 samt reklamation under punkt 6.

4.2 Leveranstid

Räknat från dagen då köpet betalades uppskattar vi leveranstiden till mellan 1-3 arbetsdagar inom Sverige, 3-7 arbetsdagar inom EU och 5-10 arbetsdagar utanför EU.

5. ÅNGERRÄTT

5.1 Ångerrätt

Som köpare har du 14 dagars ångerrätt vid alla köp hos oss med ett totalt ordervärde på 400 kr eller mer inklusive fraktkostnader. Ångerfristen börjar gälla från dagen efter du mottagit varan.

5.2 Returfrakt

När du returnerar en vara med stöd av ångerrätten är det du som betalar fraktkostnaden och ansvarar för att varan hålls i gott skick ända från det att varan levereras till dig, tills att vi tagit emot den returnerade varan. Glöm inte att paketera returpaketet väl så att inga onödiga skador uppkommer under returen.

5.3 Värdeminskning vid omfattande användning

Vid retur av en vara som har använts mer än vad som är nödvändigt för att fastställa dess karaktär, egenskaper och funktion, förbehåller vi oss rätten att göra ett avdrag för värdeminskning innan återbetalningen genomförs. Detta avdrag bestäms genom att jämföra varans uppskattade värde efter returen med dess ursprungliga värde vid köpet.

5.4. Hur du ångrar ditt köp

Vill du ångra ditt köp så ombeds du skicka ett meddelande till oss via Traderas meddelandetjänst där det klart och tydligt framgår att du ångrar ditt köp. Om meddelande via Traderas tjänst av någon anledning inte är möjlig ska du kontakta oss via email komorebi.tradingcards@gmail.com

Vi ser helst att du i första hand kontaktar oss via Traderas meddelandetjänst och i andra hand email. Om du så önskar kan du också använda dig av Konsumentverkets ångerblankett som du kan ladda ner och skicka till oss via email.
https://publikationer.konsumen... kontaktuppgifter hittar du under punkt 2.

5.5 Återbetalning

Återbetalningen vid retur ska ske av oss utan onödigt dröjsmål och senast inom 14 dagar från den dag då vi tog emot ditt meddelande om ånger. Dock kommer återbetalning inte att ske förrän vi mottagit returen och inspekterat varan.

6. REKLAMATION

6.1 Vid fel och skador på varan

När du genomför ett köp hos oss har du alltid rätt att reklamera varan inom en treårsperiod från och med den dagen du tar emot varan. Om du upptäcker fel, skador eller liknande i varan som inte tydligt framgått i säljannonsens bilder eller beskrivning, bör du snarast kontakta oss efter upptäckten. För att din reklamation ska anses som giltig är det viktigt att den alltid görs inom tre månader från det datumet då skadan eller felet upptäcktes.

6.2 Hur du reklamerar

Vill du reklamera en vara kontaktar du oss i första hand via Traderas meddelandetjänst, annars via email: komorebi.tradingcards@gmail.com. Ska du reklamera och skicka tillbaka varan är det som vanligt viktigt att du paketerar paketet väl. Köparen får stå för eventuell ersättning för skador som uppkommit på grund av dåligt paketerade varor.

7. FORCE MAJEURE

Vi förbehåller oss rätten till att bli befriade från att fullfölja avtalet om fullgörandet hindras eller väsentligt försvåras av omständigheter som är bortom vår kontroll och som varit oförutsägbara. Några exempel är, men inte uteslutande till; bränder, väderfenomen, terrorattacker, krig, mobilisering, beslag, brist på transportmedel, strejk, lockout och strömavbrott.

8. HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

Vi kommer inte att behålla dina personuppgifter längre än nödvändigt, men det kan krävas att vi sparar dem i upp till tre år efter ditt senaste köp. Detta är viktigt för att vi ska kunna hantera eventuella returer och reklamationsärenden, och enligt övriga svenska lagkrav som kräver att vi behåller sådana uppgifter.

9. TVIST

Om du har några frågor eller anmärkningar angående reklamationer, ångerrätt eller annat som rör din beställning, kan du börja med att kontakta oss via Traderas meddelandetjänst eller email komorebi.tradingcards@gmail.com. Om du känner att du fortfarande inte är nöjd efter kontakt med oss kan du eskalera tvisten till Tradera. Du kan också som konsument få din sak prövad genom att vända dig till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) genom deras webbplats arn.se eller genom att skicka ett brev till ARN Box 174, 101 23 Stockholm. Vi åtar oss att följa rekommendationer från ARN. Du har även möjlighet som konsument att lämna klagomål via EU:s webbaserade plattform för tvistlösning: http://ec.europa.eu/consumers/odr. Du Tvisten kan även tas upp i svensk allmän domstol.

10. ÄNDRING AV KÖPVILLKOREN

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra dessa köpvillkor, men de köpvillkor som finns vid tidpunkten då ett köp genomförs gäller alltid för det köpet, även om villkoren skulle ändras i efterhand.

Senast ändrad: 2024-03-06 kl. 13:22 svensk tid.