JR9er

JR9er

|Samfrakt 3 dagar

Om

Stockholm | Reg. August 2022

Hej och välkommen till min Tradera, här säljer jag lite av allt möjligt, men främst PlayStation- och Nintendo-spel, Hemelektronik, Pokémon TCG och liknande. Nedan hittar ni information som är bra att veta när ni köper något från mig.

Fraktalternativ: I varje annonsbeskrivning står det vilka fraktalternativ som erbjuds för den varan och inom hur många dagar efter mottagen betalning jag skickar försändelsen. Avhämtning erbjuds för alla varor jag säljer med utropspris eller köp-nu pris som överstiger 2999kr, vikt över 7kg eller mått större än 30x40cm.

Fraktkostnad: Frakt kostnaden är baserat på försändelsens vikt och storlek och den billigaste priset är det som alltid tillämpas. Fri frakt gäller alla köp över 1999kr.

Köp-nu och prisförslag: Säljs varan med endast köp-nu så är du välkommen att lämna ett prisförslag. Vid nekande av ditt förslag kan jag komma att kontakta dig i ett försök om att komma överrens om ett rimligt pris.

Samfrakt: Köper du två eller flera produkter inom 3-dagar kan de samfraktas. Frakt kostnaden justeras efter försändelsens vikt och storlek. Blir den totala summan av alla varor över 1999kr, tillämpas fri frakt på hela köpet.

Tack för att du läste igenom allt. Nu kan du kika runt på vad jag säljer just nu och förhoppningsvis fyndar du något roligt :)