Danamantik

Danamantik

|Samfrakt 3 dagar

Om butiken

København | Reg. April 2011

Översatt av

Skandinaviens största onlineutbud av Silver och Porslin..

Vi är en webbutik med 2 butiker. Den med Silver och Guld som ligger centralt i Köpenhamn, som specialiserat sig på att köpa och sälja skandinaviskt silver, porslin och smycken. Med tanke på vidareförsäljning samlar och köper vi gärna Georg Jensen och Hans Hansen korpussilver, smycken och bestick, Flora Danica, porslin och stengods från Royal Copenhagen och Bing & Grøndahl, bronsfigurer och andra bättre unika.

Den andra butiken på Østerbro har vår Porcelæn, Glas og Varia. Där kommer du att kunna köpa allt vi har på hemsidan som inte är Silver, Guld och Flora Danica. Men du kommer att kunna sälja allt du har till salu, inklusive guld och silver. Men det blir ingen försäljning av guld och silver på adressen. Om du kommer utanför Köpenhamn för att sälja varor kommer denna butik att vara lättast att ta sig till och det finns gratis parkering.

Om du letar efter något specifikt men inte hittar det på vår hemsida, skicka oss ett e-postmeddelande med din förfrågan och dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Du är självklart också varmt välkommen att ringa.

Vi är en webbutik med ett showroom centralt beläget i Köpenhamn. Vi är specialiserade på försäljning och köp av skandinaviskt silver, porslin och fina smycken. Med avsikt på vidareförsäljning samlar vi in ​​och köper Georg Jensen och Hans Hansen Korpus, smycken och bestick; Flora Danica, porslin och stengods från Royal Copenhagen; Porslin och stengods från Bing & Gröndahl; Koppargods och andra samlarföremål.
Letar du efter något speciellt men har svårt att hitta det, skicka oss ett e-postmeddelande med din förfrågan tillsammans med dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Du är också hjärtligt välkommen att ringa oss