Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Morbheg Knights är hemskt kusliga kavaljerer, bland de stoltaste och skickligaste av alla hovs betande krigare. De var tvungna att slåss ovanpå de halvlevande nattskrikarna, monstruösa rovdjur som härstammade från ur-fladdermusen Morbheg, vars kacklande skrik orsakar en gnagande galenskap på alla som är olyckliga nog att höra dem.

Denna flerdelade plastsats bygger tre Morbheg-riddare, det mardrömslika kavalleriet med lädervingar i köttätardomstolarna. Dessa fula outriders sveper över slagfältet i skrämmande hastigheter, och laddar ner fiender med grymma lansar innan deras fula nattskrikar-mountain river sönder alla överlevande. Du hittar också komponenter för att bygga en hornblåsare, en fanbärare som viftar med en flagga av flågad hud och en Champion of Morbheg med unikt grymma huvudbonader, en dödskallestyrd nattskriker och ett riddarligt svärd.

Satsen erbjuder massor av utbytbara kosmetiska alternativ för att se till att dina kannibalkavaljerer ser unika ut på slagfältet – inklusive fem fladdermushuvuden för nattskrikarna, åtta huvuden för ghouls och sex olika sköldar dekorerade med ben, flågad hud och andra hemska troféer.

Detta kit innehåller 89 plastkomponenter och 3 x Citadel 75x42 mm ovala baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 623759591

Visningar 304

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Morbheg Knights Flesh-Eater Courts

Pris

379 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 008 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?