Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Ushoran är en uråldrig och monstruös herre, en av de allra första vampyrerna, och är bland de mest fruktade av Nagashs Mortarch-löjtnanter. Han är Carrion King, Lord of Masks, the Master of Feasts, the Mortarch of Delusion, och många titlar dessutom. Han är avskyrnas fader och ursprunget till de förbannade vanföreställningarna som omsluter de köttätande domstolarna. Själva hans närvaro kan reducera dödliga till slavande galenskaper och eskalera hans ghoul-tjänares mani till skrämmande höjder, även när deras kung förintar fiender med verkligt monstruös styrka.

Denna flerdelade plastsats bygger Ushora, villfarelsens mortark, vampyrfontänen för köttätare domstolarna. Han är en mäktig figur, även när han är böjd som för att hälsa på en hovman – eller personligen förstöra en mindre fiende. Ushoran är klädd i de finaste kungliga regalier som hans ghoul tjänare kan plocka upp, från korroderade smycken och trasiga kläder till en pälsmantel av nattskrikskinn, och en benkrona sträcker sig direkt från hans skalle – en gåva från hans gamla herre, Nagash.

I strid svänger Carrion King sin kungliga spira som en massiv klubba med blodiga ränder, och i mindre klarsynta ögonblick använder han sina monstruösa klor och huggtänder för att slita brottslingarnas lem från lem. Bägaren som hänger vid hans midja ger Ushoran ännu större reserver av vampyrisk motståndskraft, och ghouls över hela världen kämpar för chansen att dricka ur dess blodiga innehåll.

The Mortarch of Delusion är slutstenen i alla Flesh-eater Courts-kollektioner och en passande mittpunkt för även de största kusliga arméerna. Oavsett om du vill sprida galenskap över de dödliga rikena eller måla ett fantastiskt utställningsföremål för dina hyllor, är Uhoran en kunglig passform för rollen.

Detta kit innehåller 61 plastkomponenter och kommer med en Citadel 130 mm rund bas. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.
Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 623759589

Visningar 341

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Ushoran Mortach of Delusion Flesh-Eater Courts

Pris

759 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 050 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer för dig