Beskrivning

Enligt rubrik!

Jättefin variegering på denna sticklingen. Från en planta som levererar gång på gång med superbra genetik. Tillväxtnoden (se bild 3) är variegerad så det ser mycket lovande ut.

Rotad under växtbelysning i aroid-mix. Rötterna är fint utvecklade så det är bara att plantera direkt.

Kolla gärna mina recensioner och övriga annonser! Jag säljer framförallt philodendron och monstera. Packar försiktigt och seriöst så att de kommer fram till dig i toppskick.

Generell info: Växter är som bekant levande och utseendet kan förändras något under auktionens gång. Väldigt vita delar kan exempelvis bli något bruna då de är känsliga för det som sticklingar. Jag förbehåller att vid behov utföra mindre skönhetsingrepp på grund av detta, under auktionens gång, vilket givetvis inte påverkar framtida blad. Notera att jag ofta tar de första bilderna i motljus, för att extra belysa variegering men också eventuella skador. Mindre skönhetsfel kan alltid förekomma eller vara bortklippta men det syns oftast i bilderna. Det är genetiken och den kommande nytillväxten som är det viktiga hur som helst :)

Ingen synlig ohyra och aldrig haft. Behandlar preventativt med neem och pyrethrin. Duschar såklart innan den skickas. Karantän rekommenderas alltid.

Skickas måndagar eller tisdagar så att de inte blir liggande på posten. Skickas måndagar eller tisdagar så att de inte blir liggande på posten.
Heat pack (72h) finns att välja till. Det billigare fraktpriset är utan heat pack, det dyrare är med.
Observera att jag inte kan ta ansvar för posten, särskilt om det är jättekallt där du bor (jag bor i Göteborg). Skulle vinterkylan återkomma kan jag vänta med att skicka sticklingen någon vecka om så önskas :)

Lycka till! Mvh Filip

Objektnr 632459243

Visningar 286

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 20:55

Jättefin Monstera Albo Variegata stickling (Aroid)

Slutpris

|

245 kr

Auktionen är avslutad

Moafre vann auktionen

filip---

Göteborg, Sverige

5.0

filip---

Verifierad

Toppsäljare

202 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?