Beskrivning

Torrsprickor finns runt om. Se bilder. I övrigt i gott skick!

Mycket kvar på sulan och fina invändigt.
Innermått cirka 26,5 cm (mätsticka).

Island MFS Active är tillverkad i nubuckläder och tillhör kategori B/C vilket gör den lämplig för vandringar i svår terräng och tung packning.

Fodrad med GORE-TEX® Performance Comfort Footwear för 100% vattentäthet och god andning. Vridstyv och sidostabil - håller foten på plats i alla lägen.

Island MFS Active har tekniken MFS® – Memory Foam System – vilket är en foam hälpartiet som med hjälp av kroppsvärmen formas efter din fot och ger perfekt individuell passform. DIGAfix® för hälfixering och stadiga hakar för snabbsnörning.

Rullsula för bekväm och avlastande gång och en uppdragen gummering för att bättre tåla slag och stötar i oländig terräng. Urtagbar Air-Active® Soft Print drysole innersula som kan handtvättas i 30 grader. Yttersula Meindl Multigriff® av Vibram®.

Finns även som dammodell och en modell med bredare läst (Island MFS Active Wide) samt i en modell med vridstyvare sula med bättre grepp (Island MFS Active Rock).

BÄST I TEST – FLERA GÅNGER OM
Island är de vandringskängor hos Meindl som blivit Bäst i test flest antal gånger och som vunnit fina priser. I mars 2020 testade den danska sajten Outsite.org med vandringstips & friluftsliv i Skandinavien samt resten av världen Meindl Island MFS Active och utsatte dem i över ett år för olika prövningar på bl.a. fjäll, vulkaner, skandinaviska vandringsleder och naturligtvis även på Island. Testaren gav Meindl Island MFS Active det högsta betyget på Outsite någonsin: 10 av 10 med utlåtandet ”De är helt klart den bästa vandringskängan på marknaden!”

Ta gärna en titt på mina andra annonser, jag samfraktar om du köper flera saker.

Objektnr 633361251

Visningar 241

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 20:22

Meindl Island MFS Active Gore-Tex Vandringsboots Vibram Storlek 42

Utropspris

|0 Bud

399 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mareld018

Uppsala, Sverige

5.0

Mareld018

Företag

Toppsäljare

775 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?