Beskrivning

Har gjort en rensning! Fina väskor och plånböcker säljs då de inte används. Kända märken, självklart äkta! Besök gärna övriga auktioner, samfraktar självklart för att få ner fraktkostnaden! Om du inte har lust eller möjlighet att hålla på och bjuda, lägg ett maxbud, så bjuder Tradera för dig!

PRIS: 63,90 E = ca 800 kr. (Taxfree pris) Inköpt på Tallink Silja fartyg till Helsingfors, i deras TH butik. Kostade alltså mer i vanlig TH butik! Utropspris: Endast 300 kr!!! Alltså 500 kr lägre än vad jag betalat! Vill gärna att den kommer till användning men kommer inte sälja den billigare!

Plånbok från märket Tommy Hilfiger. Härlig Cerise/Rosa färg. Den är helt oanvänd! Storlek ca 20x10,5 cm. Classic Saffiano Lrg Za Wallet. Women. Saffiano läder. Fack i mitten med dragkedja, öppna fack på båda sidorna och ett stort fack på ena sidan. Flera fack för kort och större fack bakom. I ena facket sitter det fast flera TH tyglappar. På TH Loggan fram upptäckte jag en ytlig repa (Bild 4) Måste ha funnits vid inköp. Fina tryckta loggor på det svarta inne i plånboken. I plånboken finns kortet kvar med pris osv (Bild 8)

Auktionen avslutas Fredagen den 14 Juni. Alla köpare får 2 dagar på sig att betala, betala alltså senast Söndagen den 16 Juni. Betala direkt på Fredagen om du vill ha en snabb leveranstid, vi lämnar in alla betalda vinster på lördagen. Vi har inte möjlighet att lämna in paket på söndagen (båda jobbar långa pass) utan i så fall först på måndagen den 17 juni på kvällen efter jobbet! Lägenheten är djur och rökfri! Om du har någon fråga...ställ den INNAN du bjuder! Mvh/ Strato

Objektnr 635396473

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 14 jun 17:10

NY Tommy Hilfiger. Plånbok. Dam. Rosa. Cerise. Saffiano Läder.

Utropspris

|0 Bud

300 kr

Slutar om

Strato82

Linköping, Sverige

5.0

Strato82

Verifierad

Toppsäljare

121 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket