Beskrivning

INBUNDEN BOK - Boken känns helt oläst och är i det närmaste i nyskick. Omslaget är i bra skick även om det är något vikt i övre kanten. Andra tryckningen (C) Gunnar Brusewitz 1992. Tryckt på Centraltryckeriet i Borås 1993.

Ur baksideskonvolut: Ofta ställs vi inför olika vägval, i den yttre verkligheten och i den inre. Vilken av två stigar väljer vi tex under en skogspromenad? Vad är det som avgör riktningen och vilka inre mekanismer vägleder oss? Det är frågor som tål att utvecklas och diskuteras. Berättelserna i den här volymen handlar direkt och indirekt om vägval. Vägval i minnesmark är storslagen läsning, litterärt njutbar rolig och kunskapsgivande. Den sortens bok man gärna tar med sig till favoritfåtöljen för långa stunders engagerad läsningen. Den är vackert illustrerad av författaren och innehåller också bilder ur äldre skrifter och dokument.

Utgivningsår
: 1992. Antal sidor: 232. Språk: Svenska. Förlag: Wahlström & Widstrand. ISBN: 9146161635. Vikt: ca 2 kg.

Obs! Jag ger betyg enligt följande. Betalning samma dag eller senast efter 1 dag (betyg 5), efter 2-3 dagar (betyg 4), 4-5 dagar (betyg 3), 6-7 dagar (betyg 2) och mer än 8 dagar (betyg 1). Se även mina andra auktioner och givetvis kan jag ordna samfrakt om så önskas.

Objektnr 632377022

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 23:56

BOK - Vägval i minnesmark av Gunnar Brusewitz

Utropspris

|0 Bud

10 kr

Slutar om

asiam*

KVICKSUND, Sverige

5.0

asiam*

Verifierad

Toppsäljare

405 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?