Beskrivning

Nyköpt 18e april 2024, öppnad igår och endast testad lite en gång. Som ny!

Nypris 59:- + frakt hos Lyko
Shelf life efter öppnande: 12 mån

Lugnande och återfuktande toner, med 7 naturliga ingredienser. Koreansk hudvård. Högt betyg hos Lyko.

**Obs, den lilla tonern börjar ca vid etiketten, är inte helt ”fylld” i flaskan från början. Syns även hos Lyko.se. 30 ml. KVITTO FINNS.

Säljer även en nyöppnad återfuktande ampoule från samma serie i 100 ml fullsize.

-

| Ta gärna en titt på mina andra annonser |
| Hudvård, kläder och äldre glas/porslin |
*** SAMFRAKT 3 DAGAR ***

-

OM PRODUKTEN / KOPIERAT FRÅN LYKO:
PYUNKANG YUL - ESSENCE TONER:

VARFÖR PYUNKANG YUL
TONERN hjälper till att lugna upprörd hud bekvämt med noggrant utvalda ingredienser som återfinns i naturen och som testats rigoröst.
Det kunniga receptet kommer från Pyunkang Yul Eastern Medicine Clinic, som har specialiserat sig på att behandla hud och respiratoriska sjukdomar i runt 50 år.

ENDAST 7 ESSENTIELLA INGREDIENSER FÖR FRISK HUD - Vi skördar endast rena, essentiella och naturliga ingredienser, noggrant utvalda för att hjälpa din hud att återupptäcka ungdomen. Vi tror på att skönhet betyder att skydda huden, så vi har valt att ta bort alla onödiga kemiska substanser från våra produkter för att använda de minsta möjliga, säkraste komponenterna för att skydda och ge andrum till trött och irriterad hud.

SJUNKER IN PÅ DJUPET - Astragalusrotextrakt, nyckelingrediensen i ansiktsvattnet, sjunker djupare in i huden och ger mycket mer fukt än renat vatten. Dessutom förbättrar isoflavonoiderna i astragalusrot hudens elasticitet tack vare antioxidanter.

KONDENSERAD KONSISTENS PASSAR FÖR TORR OCH BLANDHY - Ansiktsvattnet har en essensliknande, tjock konsistens och koncentrerar aktiva ingredienser i produkten. Produkten är dermatologiskt testad med noll irritation. Tonern sjunker perfekt in i huden utan att klibba och används i stället för kräm, eller appliceras efter ansiktskräm.

PASSAR FÖR TORR OCH BLANDHY - Produkten är dermatologiskt testad med noll irritation. Kan användas bekvämt på torr och blandhy. Tonern sjunker perfekt in i huden utan att klibba och används i stället för kräm, eller appliceras efter ansiktskrämen.

ANVÄNDNING:
Ta en lagom mängd och applicera på ansiktet. Kan användas som mask. Applicera en generös mängd på tunna bomullsrondeller och lägg på ansiktet i 5–10 minuter.

OM PYUNKANG YUL:
Pyunkang Yui grundades i mars 2016 av Pyunkang Korean Medicine Hospital, en traditionell medicinklinik känd för att behandla atopiska hudsjukdomar. Pyunkang Yui håller fast vid en filosofi om holistisk kropps välbefinnande och tror att en frisk hud uppnås genom att behålla sin olja och fuktbalans.
Det koreanska skönhetsmärket undviker onödiga kemiska ämnen i sina produkter och använder endast naturliga ingredienser som är mest skonsamma mot huden.

INGREDIENSER:
Astragalus Membranaceus Root Extract, 1, 2-Hexanediol, Butylene Glycol, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, Arginine

30 ml

Objektnr 633559479

Visningar 69

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 17:33

PYUNKANG YUL - ESSENCE TONER 30 ml - K-BEAUTY (59:-)

Slutpris

|

30 kr

Auktionen är avslutad

AH69 vann auktionen

V.Larsson

Finspång, Sverige

5.0

V.Larsson

Verifierad

Toppsäljare

147 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?