Beskrivning

NY Produkt direkt från Games Workshop!

Produktinformation: Armiger-klassriddare är små och smidiga jämfört med sina släktingar och är fortfarande krigsmaskiner med otrolig kraft. Försedd av unga godsägare eller lågfödda piloter, fungerar Armigers som mobilt stöd och outriders för att förhindra att större riddare blir omringade och tar emot kommandon från sina ädla herrar genom Helm Mechanicum. Bland dessa kvicka motorer är Armiger Helverins mobila vapenplattformar som kan krossa ett fiendeanfall på några sekunder och lägga ner blåsande haglar av kraftig eld med sina dubbla autokanoner för att bekämpa både tungt infanteri och lätta fordon.

Denna flerdelade plastsats bygger två Armiger-klassriddare – antingen Armiger Helverins eller Armiger Warglaives. Armiger Helverins är ett långtgående Lords of War-val som kan ge livsviktigt eldstöd till din Imperial Knights-armé – eller tas som en vandrande Freeblade-skvadron för andra Imperium-styrkor. Beväpnad med ett par autokanoner med lång räckvidd och ditt val av en ryggsköldsmonterad tung stubbe eller meltagun, kan varje Armiger Helverin anpassas ytterligare med en mängd olika ledade poser, pansarplätering och sex unika frontplattor, med stora ryggsköld som gör perfekt målningsprojekt. Detta kit kan också sättas ihop som ett par krigshundbödlar eller krigshundsjägare för Chaos Knights arméer.

Detta kit består av 148 plastkomponenter och levereras med 2 x Citadel 100 mm runda baser. Dessutom ingår ett Armiger-överföringsblad, med heraldik för Imperial Knights. Dessa miniatyrer är omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 618085723

Visningar 599

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Imperial Knights Knight Armigers Helverins Warhammer 40 000

Pris

599 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 019 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?