Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:

The Knight Preceptor är ett närliggande kraftpaket i Questoris-klassen. Dess design är avsedd att exemplifiera kärnprinciperna i Code Chivalric i strid: nära fienden inom hedervärt avstånd, engagera dem med tillräcklig kraft för att visa respekt för deras styrka och döda dem snabbt och rent i kejsarens namn. För detta ändamål är de beväpnade med ett kedjesvärd eller åskhandske och den sällsynta och skrämmande las-impulsorn. Canis Rex är en anmärkningsvärd riddare, som flydde järnkrigarnas tortyr och som sedan dess har straffat kaosets avföljare med häftighet och raseri.

Denna flerdelade plastsats innehåller de komponenter som krävs för att bygga en riddare. Det här är ett seriöst kit – det innehåller ett helt Imperial Knight Warden-kit, tillsammans med ytterligare 37 komponenter som uppgraderar den grundläggande riddaren till Preceptorn – och, valfritt, den specifika namngivna Preceptor Canis Rex. Dessa komponenter kan delas upp enligt följande:

- En ram av Imperial Knight-sköldkomponenter, inklusive själva ryggskölden, motorblocksmontering, axelkuddar, axelleder, 2 uppsättningar ryggsköldsheraldik och en tung stubb;
- En ram av Imperial Knight benkomponenter, inklusive ben- och fötter, greaves, midjeanordning, bröstplattor, 2 frontplattor, en vimpel, lutningsplatta och pansarplattor för knäna och ljumsken;
- En ram med Imperial Knight-vapen, inklusive en termisk kanon, snabbskjutande stridskanon, tung stubb, 2 alternativa frontplattor och bålenhet;
- En Imperial Knight Warden-ram, inklusive en thunderstrike-handske, avenger-gatling-kanon, carapace-monterad twin icarus-autokanon, carapace-monterad missilkastare med valet av antingen ironstorm, shieldbreaker eller stormspear-missilkapslar, meltagun, 3 alternativa frontplattor och lutande plattor.

Genom att använda dessa ramar för att bygga den grundläggande Imperial Knight-strukturen med antingen ett reaper chainsword eller thunderstrike-handske, används följande för att slutföra Knight Preceptor:

- En ram av Knight Preceptor-komponenter, inklusive las-impulsor-enheten, en unik frontplatta, en multilaser som monteras precis under den vänstra framsidan av ryggskölden, en alternativ heraldik för ryggskölden, 6 varghuvudgargoyler, en knäskydd med skulpterat svärd och kedja, en sittbrunnsenhet – detta passar i ryggskölden och kan modelleras öppet för att visa tronen och kontrollpanelerna tillsammans med, om du väljer, den sittande piloten; en pilot till fots, bärande ett kraftpaket; och en unik tiltbar platta och vimpel som är specifik för den namngivna riddaren Canis Rex.

Detta kit kan byggas som antingen en Knight Preceptor, Canis Rex, Errant, Paladin, Warden, Gallant eller Crusader – vapnen är utbytbara och kan användas som reservdelar till alla andra Knight-kit du kan ha.

Knight Preceptor levereras som 250 komponenter och inkluderar en Citadel 170 mm oval bas, en Citadel 25 mm rund bas för piloten till fots och ett överföringsark med heraldik för Imperial Knights och heraldik som är specifik för Canis Rex.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 533087642

Visningar 2 407

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Warhammer 40 000 Knight Questoris Canis Rex Imperial Knights

Pris

1 139 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 020 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?