Beskrivning

ordpris 1199kr

Helt Nytt oanvänt

  • Allt-i-ett ben massageapparat för hela benet: Förbättrad benmassageapparat med större luftpåsar och unik massageinställning för att simulera knådning och sträckning av vävnader. Den cykliska luftmassageapparaten för vader och fötter hjälper till att lindra trötthet i benen. Bra för att lindra restless legs syndrom och för behandling av åderbråck på benen. Den avtagbara lårdelen kan också användas för dina armar.
  • Olika massagetekniker: Det finns 6 lägen och 4 massageintensiteter med benmassage som ger en bättre massageupplevelse än tidigare. Andra massagelägen och intensiteter kan ge olika massageupplevelser för att möta dina behov, lämpliga för att njuta av en personlig massage. Det andningsbara och hållbara materialet säkerställer att du kan använda det bekvämt och pålitligt.
  • Enkel användning i mindre sladdjusterbar lindning: Förbättrad benmassageapparat löser klagomål om komplex användning och obekvämt problem. Kardborreband, lätt att ändra storlek och intensitet. Benluftmassageapparaten med mindre ljud ger dig en lugn miljö för att njuta av massageapparaten.
  • Säker automatisk avstängningsfunktion: Benmassageapparaten är utrustad med en 20/25-minuters automatisk avstängningstimer för att förhindra överhettning och överbelastning när du somnar och säkerställer maximal säkerhet för användaren. Detta är särskilt användbart för äldre människor, som kanske glömmer att stänga av den. Om du komprimerar ännu längre tid, börja bara om den.
  • Bästa presenten till familjens vänner: Benmassageapparaten är en perfekt julklapp för föräldrar, familj, vänner och äldre. Denna benmassageapparat kan hjälpa till att lindra spända muskler och stress, eliminera muskelkramper och effektivt hjälpa till med RLS, svullnad och smärta i fötter och ben.
  • RENPHO är känd för sina högkvalitativa hälsoprodukter och kundservice.

Objektnr 633344612

Visningar 120

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 15 jun 11:02

RENPHO Benmassageapparat för smärtlindring ordpris 1199

Pris

550 kr

Någon annan har föreslagit 440 kr.

hurrai

Överkalix, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

117 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?