Beskrivning

LALO Grinder "Night Vision" är en andningsbar crosstrainer sko, som är lätt som en fjäder och ser lika ”vass” ut på gatan som den gör i gymmet. Grinder är en mellanfotssko som ”sticker ut” i en mängd olika cross-träningsaktiviteter. Den lätta skon har fin passform och sitter skönt på foten.

Grinder har en mellansula i skum med dubbla zoner i EVA och är konstruerad för dynamiska, kroppsviktsbaserade smidighetsövningar och rörelser. Den har en mjukare, mer greppvänlig känsla för rörelser i flera riktningar som hopprep, burpees, box jumps, jumping lunges m.m. Det är en praktisk sko för rodd, kortdistanslöpning och sprint etc.

LALO Grinder har - centrerat stabilitetsomslag för extra stöd i mitten av foten, EVA hälstöd för maximal stabilitet och säker passform, är adaptivt konstruerad och lätt, har anatomiskt snörningssystem, unika PODs i gummi med klyvmönster för ökad kraft i steget, stabilitetsbåge, dämpad EVA mitt- och yttersula, fukttransporterande, vattenavgivande antimikrobiellt övre foder.

Skostorlek: EU 38,5. Innersulans längd är: 24,8 cm - se bild ovan. (Bra att veta när du mäter din fotlängd.)

Rekommenderat nypris: 1495 - 1800:-

Bra köp!

Objektnr 631883034

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 31 maj 18:48

Sportskor/Träningsskor - "LALO-Grinder" - USA. Storlek EU 38,5.

Pris

495 kr
Annonsen är avslutad

mizt

Sverige, Sverige

5.0

mizt

Verifierad

31 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?