Beskrivning

COCOON ULTRALIGHT MOSQUITO NET FOR HAMMOCK

Rek butikspris: 800 kr

Cocoon startade 1989, Cocoon säljs i många länder världen över men leds av ett litet sammansvetsat team i Österrike. Varuärket har idag ett ett brett sortiment inom resetillbehör och är framförallt erkända för sitt breda sortiment av kvalitativa sovtillbehör.

Cocoon Mosquito Net Ultralight for Hammock är ett ultralätt mycket finmaskigt insektsnät för hängmattor som väger in på endast 190 gram.

Detta myggnät i 15D Nylon Mesh har otroligt små maskor som även skyddar mot de allra minsta mygg och insekter. Nätet kan öppnas med YYK-dragkedjor på sidan och är lätt att montera. När det kommer till låg vikt med ratio av hållbarhet är det alltid en avvägning. Detta insektsnät är oavsett ett av de lättare och mest stoppande insektsnät vi har i vårt sortiment och vi tycker det är riktigt bra. Insektsnätet är vitt så att du slipper se världen färgad och kommer dessutom i cocoons smarta lättviksförvaringspåse med dragkedja som gör det enkelt att packa ner det och kompimera till liten packvolym.

Specifikation:

  • Mått: 280 x 130 cm

  • Vikt: 190 g

  • Packmått: 19 x 8 cm

  • Material: 15 D Nylon Mesh

  • Kan öppnas med YKK-dragkedjor på båda sidor

  • Bindningsöglor på utsidan

  • Integrerad Ridgeline på överkant, lätt att spänna och justera med LineLocs

  • Tvättråd: Handtvätt, torktumla ej, blek ej, stryk ej och kemtvätta ej


( myggnät hängmatta cocoon, insektsnät hängmatta cocoon, myggnär hängmatta cocoon, myggnät hammock coccoon, ultrlätt myggnät hammock, ultralätt insektsnät hammock, ultralätt mosquito net cocoon, cocoon ultralätt myggnät, cocoon myggnät hammock, cocoon insektsnät hängmatta, cocoon mosquito net hammock , myggnät hammock cocoon )

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektnr 599685318

Visningar 522

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

myggnät hängmatta, COCOON ULTRALIGHT MOSQUITO NET FOR HAMMOCK

Pris

749 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 450 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?