Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 19 maj 10:26

Jag har totalt missat att lägga upp bilden som jag tog på det ljusgröna området i nacken. Det går inte att lägga upp mer bilder i efterhand så snälla skriv gärna till mig så skickar jag bilden omgående på meddelanden. Tack!

Vintage Barbie Casey Brunette. Hon har böjbara ben som klickar 3 gånger och håller positionen mycket bra. Hon har inga nacksprickor. Hon har rosiga kinder och hur resten av sminket ser ut kan ni se på bilderna. Hon har alla sina ögonfransar kvar. Hål i vardera öra. Hon har ett område i nacke som är ljusgrönt, håret ligger dock för (se bild). Hon har tjockt och fint hår och jag ser inga tomma hårpluggar. Hela hon är jämn i färgen och hon har inga skador någonstans. Hon har en dov tunn rödfärgad linje som sitter längst upp på benen (se bild), troligtvis från några kläder och jag har inte försökt tvätta bort det. Ytterst lite vanliga små revor kan förekomma.

Hon är märkt:

©1966
Mattel, Inc.
U.S. Patented
U.S. Pat. Pend
Made In Japan

Jag är ingen Barbie-expert men jag försöker alltid vara noga och ta upp alla uppenbara fel som jag ser. Jag kan dock missa något så använd bilderna som en del av beskrivningen och zooma in. Hör gärna av er om ni önskar fler bilder eller har några frågor.

Vid flera vunna auktioner från mig hör gärna av er och skriv vilket fraktsätt ni önskar att jag samfraktar med. Titta gärna på mina andra auktioner!

Jag samfraktar gärna!

Tack!

Objektnr 633530045

Visningar 453

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 18:42

Vintage Barbie Casey Brunette.

Slutpris

|

1 713 kr

Auktionen är avslutad

Christinaparis1 vann auktionen

allicoli

boxholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

588 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?