Beskrivning

Enhands flugspö

Modell: ”Coachman - Red” – 8,1 ft – #5 – 4 delar

Material: Glasfiber

Aktion: Progressiv mediumaktion

Färg: Röd

En spötub och fodral ingår

Nu är det äntligen möjligt: Uppnå total flugfiskekänsla i både kastning och drillning, utan att behöva kompromissa med material eller vikt på flugspöt. Vår glasfibermodell är resultatet av modern tillverkningsteknologi i kombination med klassiska flugfisketraditioner. Detta ger en lugn, men distinkt klingaktion som är en njutning att kasta med och ger total känsla när fisken hugger. Den djupa aktionen som glasfibermaterialet har, är även effektivt när man ska drilla fisken då den dämpar alla knyckar och och suger ut krafterna hos fisken. Vår glasfibermodell finns i klarröd och klarblå färg.

Vi rekommenderar och använder själva fluglinor i klass 5 till detta spö, beroende på vilken typ av fluglina man ska använda, densitet och typ av fiskesituation. Har du frågor gällande linval till detta spö, vänligen kontakta oss.

Viktig info till dig som kund:


1. Besökt gärna vår butik på Tradera. Där hittar du hela vårt sortiment av produkter till det moderna flugfisket.
2. Scandinavian Fly lines är ett registrerat företag. Det innebär att du alltid får kvitto (med moms) vid köp av oss. Detta ger dig som köpare stor trygghet i fråga om service, kvalitet och rättigheter som konsument.

Varför köpa av registrerat företag? Vid köp av privatpersoner (ex. när du betalar via kontoöverföring till säljarens privata bankkonto) får du inget kvitto, du har heller inte rätt att byta eller ändra ditt köp och du har mycket sämre skydd om varan går sönder.

Objektnr 436351072

Visningar 4 504

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Flugspö - "Coachman (röd)" #5 - Glasfiber!

Pris

1 295 kr

Scandinavian Fly Lines

Sundsvall, Sverige

5.0

Scandinavian Fly Lines

Företag

Toppsäljare

3 179 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?