Beskrivning

1 st - 1/4 Oz Österrikisk Philharmonic (25 Euro) - 7,77 gram
4 st - 1/10 oz Österrikisk Philharmonic (10 Euro) - 3,11 gram

Mynten har en renhet på .9999 rent guld

Skickas med Postnord Rek Extra

Obs! Första fyra bilderna är lånad för att bättre visa hur mynten ser ut.

Info från återförsäljare
• Österrikiska Philharmoniker-guldmynt följer guldpriset. Värdet av dessa guldmynt beror huvudsakligen på finguldsinnehållet, och är knutet till det aktuella guldpriset.
• Österrikiska Philharmoniker-guldmynt är pengar. Mynten är lagliga betalningsmedel i Österrike och är det enda Europeiska guldmyntet som är denominerat i Euro.
• Österrikiska Philharmoniker-guldmynt är konstverk i 24 karats guld. Vad som skiljer det här myntet från resten är dess fina konstnärliga detaljer i kombination med matta och glänsande ytor med högpolerade motiv, vilket gör att myntet reflekterar en enastående guldglans. Detta är verkligen iögonfallande för alla som beundrar fina konstverk.
• Österrikiska Philharmoniker-guldmynt är likvida och internationellt igenkända. Det här myntet med motiv kopplade till Wienerfilharmoniker är det enda Europeiska myntet som har producerats utan avbrott i 25 år.
• Österrikiska Philharmoniker-guldmynt är 99.99% rent guld. Kombinationen av hög guldrenhet och konstnärlig design ger myntet en guldglans som kan ge vem som helst guldfeber.
• Österrikiska Philharmoniker-guldmynt är besparingar. Det här guldmyntet är ett utmärkt val om man vill spara långsiktigt och uppskattar säkerheten och stabiliteten med att äga guldmynt som även är lagliga betalningsmedel.

Objektnr 633287333

Visningar 190

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 29 maj 17:16

20.2 g - 5 guldmynt (nya) - Österrikisk Philharmonic

Ledande bud

|

15 500 kr

Slutar om

Eric-E

Djurås, Sverige

4.9

Eric-E

Verifierad

Toppsäljare

311 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?