Beskrivning

Otroligt dekorativ vas som gör sig mycket bra till enkla gröna kvistar och blad som blommor i alla färger. Också mycket dekorativ bara som den är!

Vasen Taika Sato från Iittala är prydd med en design som skapats av Klaus Haapaniemi, som låtit sig inspireras av skördetiden och den egna trädgården. Vasen har en käck, tornliknande form, som även den har skapats av Haapaniemi.

I Taika Sato-serien, som lanserades 2024, har den finske konstnären Klaus Haapaniemi tolkat trädgårdens frukter och grönsaker i sin karakteristiskt frodiga och detaljerade stil. Formerna och färgerna är abstrakta med avsikt, vilket ger utrymme för tolkning. Förutom sin egen trädgård har Haapaniemi hämtat inspiration från stilleben och botaniska motiv, vilket gör att hans designskapelser blir än mer mångtydiga. Istället för att använda återkommande mönster är varje del i serien individuellt unik, samtidigt som de kompletterar varandra på ett fascinerande sätt. Taika Sato, som betyder ”magi” och ”skörd” på finska, ger din bordsdukning ett gåtfullt inslag av skördetid.

Pris 1599 kr i butik

Objektnr 634766938

Visningar 24

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 jul 18:37

Iittala - Taika - Sato - vas 130x180mm Design Klaus Haapaniemi

Pris

1 260 kr

Comtesse

Malmö, Sverige

5.0

Comtesse

Verifierad

Toppsäljare

497 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?