Beskrivning

Flugit två laddningar ingen krasch eller liknande flyger fantastiskt bra.
Batteriet förvarat i storage voltage sedan dess.
Jag skulle säga nyskick.

Klassiskt "Warbird" radiostyrt flygplan
P-40 Warhawk.

6-axligt gyro gör RC flygningen enkel
Ta över spakarna och bli själv en P-40 Warhawk pilot! Flygplanet har tre olika lägen som hjälper dig att utveckla dina färdigheter som pilot. Välj mellan nybörjare, erfaren och expert. Med nybörjarläget jobbar planets 6-axliga gyro för att se till så att planet flyger stabilt i luften. Du fokusera på att lära dig styra planet och på att utföra grundläggande manövrar. Detta läge kräver ingen tidigare erfarenhet av RC-flyg.

Efter lite övning är du redo att gå över till nästa flygläge - erfaren. Här jobbar inte gyrot lika hårt och du får chansen att styra planet mer på egen hand. Det sista flygläget är expertläget och här är det du som flyger planet helt själv!

2,4 GHz radiokontroll medföljer
Volantex RC P-40 Warhawk levereras med en 4-kanals kontroll på 2,4 GHz. Det här är en hög frekvens som gör att du kan flyga planet utan att riskera radiostörningar från andra radiostyrda flygplan. Perfekt om du vill samla kompisgänget och flyga flera plan samtidigt. Kontrollen behöver 4 st AA-batterier (ingår ej).

Tillverkad i tålig EPP-plast
Volantex RC P-40 Warhawk är ett bra val för nybörjaren och konstruktionen är mycket robust. Flygplanskroppen är tillverkad av EPP-plast som är ett material som är känt för att vara mycket slagtåligt.

RC flygplan som levereras RTF
Detta radiostyrda flygplan levereras komplett och färdigmonterat RTF (Ready-to-fly). Det enda du behöver göra för att komma igång och flyga är att ladda upp det medföljande batteriet. Detta gör du enkelt med hjälp av USB-kabeln som också ingår. Batteriet räcker för cirka 14 minuters rolig och spännande flygning,

Objektnr 632376651

Visningar 327

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 20:50

Volantex RC 761-13 P40 400mm RC flygplan plan eachine

Slutpris

|

679 kr

Auktionen är avslutad

nilsoo vann auktionen

zippiz

VÄXJÖ, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

322 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?