Beskrivning

Mediumship- Raising the Standards. Tim Abbott.

Helt ny bok på engelska, oanvänd. Signerad av Tim.
Anledningen att jag säljer den i nyskick är att jag när jag gick en kurs hos Tim Abbott så köpte jag 2 böcker men tänkte sälja ena nu för jag behöver bara en.

Det är en bok för dig som vill utvecklas inom mediumskapet för det är övningar i boken.

Tim Abbott är en väldigt duktig, omtyckt och bra lärare i mediumskap och håller kurser i Sverige, England och reser mycket till andra länder för att hålla kurser i mediumskap. Är lärare på Arthur Findlay College i Stansted som är en stor spiritualistisk skola dit många reser året runt från hela världen för att gå kurser. Tim Abbott är ett spiritualistiskt medium.
(När man arbetar som spiritualistiskt medium handlar det om bevisföring, att ge specifika bevis så sittern vet vem från andevärlden som kommit. T.ex. om mormor kommer kan man inte bara säga mormor är här och att hon har grått hår för det stämmer på de flesta gamla. Utan man ska få fram specifika bevis.)

Lite roligt om Tim:
På en kurs jag gick berättade han att hemma i England skrev man om honom i tidningen om ”telefonmediumet” som på privatsittningar fick fram telefonnumren som döda anhöriga hade haft när de levde. Tim berättade att sen en gång senare fick han fram ett nummer och det var inte telefonnumret till den döda anhöriga. En tid efteråt fick han veta att numret han hade fått fram var den döda anhörigas bankkontonummer.

Skickar boken inom en vecka efter att betalning gjorts. Målet är att skicka redan dagen efter om jag kan hinna det.

Objektnr 633457617

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 16 jun 18:47

Mediumship- Raising the Standards. Tim Abbott. Exercise Book 1

Pris

190 kr

Frida69

Linköping, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

121 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?