Beskrivning

Konstiga båtar – märkliga öden, av Philip Pereira dos Reis

Människor som längtar ut på sjön gör det ofta med stor kraft. Ibland tar sig denna längtan märkliga uttryck. För det finns båtägare som inte vill hitta en plats innanför båtklubbarnas stängsel i Båtsveriges konventionsstyrda och svåråtkomliga värld. De trivs bättre långt från seglarpaviljongernas väloljade verandor.

I boken Konstiga Båtar märkliga öden bjuds läsaren på en tur bland sällsamma flytetyg. Med författaren och fotografen Philip Pereira dos Reis som lots får vi se de annorlunda farkosterna på nära håll, lära känna skepparna och följa fängslande öden. Möt konstruktörerna som vågar tänka själva och bryta mot normerna i en värld hårt styrd av traditioner.

Välkommen ombord!

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i mycket nära nyskick. Boken är rikligt illustrerad med läckra fotografier och teckningar/skisser i färg.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 230/250 mm (tvärformat)
Ryggbredd ca 20 mm
Vikt ca 1115 gram
Sidantal 216
Författare Philip Pereira dos Reis
Förlag Balkong förlag
Språk svenska
Utgivningsår 2011
ISBN 91-85581-50-4

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 633450443

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 17:15

Konstiga båtar – märkliga öden

Utropspris

|0 Bud

120 kr

Auktionen avslutades utan bud

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 810 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?