Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

21-tums sockervaddsmaskinskydd, förtjockad akryl, främre servicedel, transparent design.

Locket på denna sockervaddsmaskin är tillverkat av förtjockad akryl, som är mycket slagtålig. Locket med en diameter på 21 tum passar de flesta sockervaddsmaskiner med skål i samma storlek. Det hjälper till att hålla insekter och damm borta och förhindrar sockervadd inuti från att flyga ut. Den ihåliga servicedelen är bekväm för din operation. Attrahera och locka kunder med detta genomskinliga lock. Detta fodral är ett perfekt tillbehör till sockervaddsmaskinen.

- Rimlig storlek

- Material av hög kvalitet

-Användbara funktioner

-tydlig och tydlig

-Lätt att installera

Huvuddrag:

-21 tum stor diameter,
Våra 21-tums klara bubblor är speciellt designade för produktion av sockervadd. Den passar de flesta sockervaddsmaskiner med skåldiametrar på cirka 19,7"-21".

- Tjockt akrylmaterial,
Kåpan är förtjockad akryl med hög slagtålighet, vilket säkerställer att det inte går sönder lätt. Tack vare detta slitstarka material hjälper våra lock även din sockervaddsmaskin att hålla en optimal temperatur.

- Säkerhetssköld,
Vårt sockervaddsmaskinskydd kan förhindra främmande ämnen som insekter och damm från att komma in och undvika att sockervadd flyger ut under drift. Dessutom förhindrar det olyckor som handskador.

- Cut-Out Serveringsavdelning,
Våra lock har en stor utskuren serveringsdel på framsidan, noggrant utformad för att du enkelt ska kunna göra och ta bort sockervadd från maskinen.

- genomskinligt lock,
Denna bubbelkåpa har en transparent design. Man ser tydligt insidan när man gör sockervadd. Kunder kan observera din utsökta kreativa process från första hand, och du kan förföra dem med ditt oemotståndliga sockervadd.

-enkel installation,
Med en bottenöppningsdesign kan du enkelt montera detta lock i din sockervaddsmaskin på några minuter. Du kan också ta bort den för rengöring när som helst.

Produktspecifikationer:

Material: akryl

Diameter: 21 tum/53,5 cm

Portionsmått: 16,5 x 12,2 tum/42 x 31 cm

Produktmått: 21 x 21 x 12,6 tum/53,5 x 53,5 x 32 cm

Produktvikt: 2,2 lbs/1 kg

Paket innehåll:

1 x 21 tum genomskinligt sockervaddsmaskinsskydd

Funktioner och detaljer:

- Rimlig storlek: Denna toppkupol med en diameter på 21" har den idealiska diametern för att passa de flesta sockervaddsmaskiner med skålar med en diameter på cirka 19,7"-21".

- HÖG KVALITETSMATERIAL: Vår sockervaddsmaskins lock har en förtjockad akrylbeläggning som är mycket slagtålig, ger styrka, hållbarhet och förhindrar sprickbildning och rost.

-Praktisk funktion: Vårt kupollock för sockervaddsmaskin möjliggör enkel enhandsmanövrering. Å ena sidan kan den blockera smuts och förhindra att barn skadas genom att sträcka sig in i sockervaddsmaskinen. Å andra sidan kan det också förhindra sockervadd inuti från att flyga ut ur maskinen på grund av sockeröverbelastning. Dessutom gör den ihåliga främre servicedelen att du enkelt kan producera och ta ut sockervadd.

-Klart synlig: Den transparenta designen gör att kunderna tydligt kan observera produktionsprocessen, vilket ökar deras önskan efter det färdiga sockervadd. Dessutom, tack vare detta synliga lock, kan du göra sockervadd bekvämt.

-Lätt att installera: Detta hölje kommer helt monterat. Den enkla strukturen och bottenslitsdesignen gör att du snabbt och enkelt kan installera locket på sockervaddsmaskinen. Dessutom är den avtagbar för enkel förvaring och rengöring.

Objektnr 633368745

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

21 tum genomskinligt sockervaddsmaskinsskydd, rimlig storlek, förtjockat akryl

Pris

1 695 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

176 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?