Beskrivning

Funktioner och detaljer
??[Large Capacity]: En förvaringsväska speciellt designad för Toniebox och tillbehör. Dubbelfack förvaring, det finns några ihåliga hål på utsidan av väskan på ena sidan, kompakt design och perfekt konstruktion av Toniebox. Två fack, ett för högtalare, ett för laddare och Tonies-figurer.

??[Material och storlek]: Tonies-väskan är gjord av högkvalitativ filt och sys med dubbla stygn. Organizerväska i filt är robust och hållbar, stark och stötdämpande, mycket mjuk, hopfällbar för förvaring och förhindrar effektivt repor. Storleken på varje filtväska är cirka 26 x 13,5 x 14,5 cm/10 x 5,3 x 5,7 tum.

??[Lätt att bära]: Tonies-väskan kan komprimeras och vikas och tar inte upp plats. Det praktiska handtaget och storleken gör den lätt att bära med sig utan obehag. När du reser eller går ut kan du packa ditt barns musikspelare i resväskan och dela lektid med ditt barn.

??[Pryssbesparande]: Bärväskan för Toniebox startset och tillbehör kan lagra din Toniebox, laddningskontakter, hörlurar och cirka 30-40 Tonies ljudfigurer. Filtväskan håller dina tillbehör organiserade och inte utspridda överallt.

??[Bred applikation]: Inte bara för förvaring av Toniesbox och Tonies Figurine, den här filtförvaringsväskan är också perfekt för förvaring av andra hushållsartiklar, såsom barndockor, byggstenar, tunnare kläder, smådelar, etc.
Produktinformation

Produktens mått ?20 x 10 x 10 cm; 120 g

Utbildningsmål ?Spela

Montering krävs ?Nej

Materialtyper ?Filt

Objektnr 632374796

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 23:24

Bärväska för Toniebox Startset och för förvaring av andra hushållsartiklar

Pris

50 kr

Katioshia

Växjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

404 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?