Beskrivning

LÄS ALLT!

Du budar på en stickling av en vacker frösådd efter Nn Trud x Desert Sunset/Flora. Första klippet!

Bilderna visar den aktuella sticklingen som klipps vid köp. Jag klipper minst 7 cm men ofta längre.

Betalning önskas inom 24h efter vunnen auktion. Vid snabb betalning kan jag posta söndag/måndag efter auktionens slut. Jag skickar annars på söndagen/måndagen, senast veckan efter.

Jag har ingen känd eller synlig ohyra men strikt karantän rekommenderas ALLTID vid köp av nya växter. Jag kan inte garantera 100% ohyresfritt eftersom det handlar om levande växter och då fönster står öppna.

Nästan alla mina paletter har någon gång varit behandlade med Schädlingsfrei/substral. Jag behandlar vid behov med kumulus då jag hittar mjöldagg och det kan finnas spår eller fläckar av behandling. Behandlar inte något innan jag skickar.

Eftersom det är levande växter så kan sticklingen förändras under auktionens gång. Det kan finnas torra bladkanter och det kan även uppstå under tiden. Blad kan falla av eller förändras och även färgen kan förändras. Knopp kan uppstå. Sticklingar som sätts på rotning kan bli sneda.

Jag packar med blött papper om foten, gladpack, bubbelplast och tidningspapper som skickas i hårt brevpack. Jag ersätter inte postens slarv, kyla/värme, oaktsamhet, fel adress på tradera etc. Efter att jag lämnat in ditt paket ansvarar jag inte för postens hantering av försändelsen.

Jag använder postnords portotabell med frimärkesfrakt samt använder mig av skicka hem/ombud. Jag skickar endast inom Sverige.

När du får hem dina sticklingar rekommenderar jag att du packar upp dem försiktigt och klipper ett nytt snitt. Sätt sedan sticklingen på rotning i vatten. Mitt tips är att undvika starkt solljus under rotningsperioden, ställ gärna svalt. Under rotningsprocessen kan paletten bli hängig och se ledsen ut vilket är helt NORMALT! Ha is i magen och ge det någon vecka eller två. Man kan också blåsa upp en plastpåse/ställa en avklippt petflaska över för att sticklingen ska behålla fukten bättre och piggna på sig fortare. Jag brukar själv rota nya sticklingar i en transparent plastlåda som står svalt.

Du är välkommen att kontakta mig om du har frågor eller funderingar.

Lycka till!

Objektnr 632645217

Visningar 323

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 21:51

Palettblad/coleus stickling rosa fröis

Slutpris

|

200 kr

Auktionen är avslutad

Tintin-o-Milou vann auktionen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?