Beskrivning

Helt ny klocka i original oöppnad förpackning!

Amazfit Bip U Pro smartwatch har en stilren 1.43" LCD-pekskärm. Klockan har upp till 60 olika sportlägen, GPS-platstjänst och dess BioTracker 2 optiska sensor mäter din puls, syremättnaden i blodet, stress och sömn. Du kan kolla all din statistik och data i den smarta Zepp-appen. Tack vare en inbygg mikrofon och högtalare kan du kommunicera med Alexa-röstassistenten.

Skärm
Denna smartwatch har en 1.43" LCD-pekskärm som är skyddat av ett böjt 2.5D-glas med anti-fingeravtrycksbeläggnig. Du kan välja mellan 50 olika unika urtavlor eller ladda upp dina favoritbilder som bakgrund. Möjligheterna för att göra klockan mer personlig är oändliga.

Hälsofunktioner
Enheten har en BioTracker 2 bio-mätande optisk sensor som mäter pulsen dygnet runt med täckning för pulszoner, och den mäter syremättnaden i blodet. När din vilopuls ökas onormalt får du en varning för att bli medveten om träningseffekter och minska träningsrisker. Personal Activity Intelligence (PAI)- hälsobedömningssystemet ger ett lättförståeligt resultat som summerar ditt nuvarande fysiska tillstånd. Dess smarta algoritm arbetar med data som puls och aktivitetens varaktighet.
Enheten har även en djupgående sömnkvalitetsmätning som ser över sömnstadier och andningen under tiden du sover. Du får sen all din statistik tillsammans med råd för förbättring. Klockan känner även igen tupplurer under dagen. Med stressmätningen kan du kolla dina stressnivåer under hela dagen. Klockan kan även hålla koll på din menscykel och ägglossningsperioder och meddelar dig innan dom börjar.

Träningsfunktioner
Välj mellan 60 olika inbyggda sportlägen och kolla din puls och fysiska status i realtid. Kolla på en detaljerad analytisk rapport i din smartphone och förbättra din träningsplan. Tack vare 5ATM-vattentålighet är det säkert att använda klockan i poolen eller duschen. Den inbyggda GPS:en ser till att klockan mäter ditt tempo och distans med hög precision.

Batteri
Klockan drivs av ett 230mAh-batteri. Tack vare dess smarta kretsar kan denna enhet hålla i upp till 9 dagar med standard-användning och 5 dagar med mycket användning. Den kan laddas upp på omkring 2 timmar.

Anslutningar och smarta funktioner
När den är ansluten till en smartphone via Bluetooth 5.0 Low Energy kan du få aviseringar, meddelanden,e-mail och mer direkt till din handled. Du kan även styra musikuppspelning eller kameran från din anslutna smartphone. Alexa-röstassistenten är redo att hjälpa dig med alla behov, som att ge översättningar, sätta alarm och timers, kontrollera smarta hemenheter och mer.

Objektnr 633276546

Visningar 296

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 29 maj 15:01

Amazfit Bip U Pro smartwatch (svart)

Slutpris

|

530 kr

Auktionen är avslutad

Jmlundin92 vann auktionen

bingo2010

Växjö, Sverige

Verifierad

128 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?