Beskrivning

Helt ny plånbok i brunt läder för kontokort och mynt/sedlar.
Butikspris: 399kr.

Den lilla plånboken är vikt tre gånger och har ett kreditkortsfodral i metall med snabbåtkomstmekanism. Genom att trycka på knappen på undersidan av den kompakta plånboken åker alla kort automatiskt upp. Praktisk för dagligt bruk.

Plånboken rymmer upp till 9 kort i de tre kortfickorna och aluminiumfacket. Den smala plånboken med myntfack ger plats för många sedlar och mynt.

Tack vare det integrerade RFID-chippet är du alltid skyddad av bedrägerier med dina kreditkort och obehörig skanning. RFID-låsplånböcker skyddar mot en viss typ av stöld: obehörig läsning av RFID-baserade kreditkort, pass och kollektivtrafikkort.

Vårt kortfodral är tillverkat av högkvalitativt läder, hållbart och bekvämt att bära. Denna plånbok har släta och robusta sömmar som minskar töjning och flagning av lädret och förlänger dess livslängd. Dragkedjan är av hög kvalitet och sömmen är enkel, men tålig.

Kolla gärna mina andra annonser också!

Vid köp har du som köpare rätt till 14 dagars ångerfrist från att du mottagit varan. Vill du ångra köpet kan du kontakta mig via Tradera.
Vid retur av vara står köparen för fraktkostnad.

Objektnr 632240642

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 13:10

(NY) Plånbok Brun Läder

Pris

99 kr

Slutar om

Mr_Bagheera

Stockholm, Sverige

4.9

Mr_Bagheera

Företag

Toppsäljare

904 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?