Beskrivning

SILVA POCKET COMPASS

Rek butikspris: 150 kr

Silva Pocket Compass är en ultralätt och enkel kompass med termometer som visar de huvudsakliga riktlinjerna. Tack vare dess kompakta storlek och precisa nål så är det här en mycket smidig kompass som idelisk att ta med på en vandringstur som en reswervkopass. Inget för avancerad navigering, men ett fullgott alternativ som reservkompass till en mer avancerad eller när det räcker med en indikation om rätt riktning.

Som namnet antyder så är det en fick-kompass och du kan även fästa den i byxorna, på jackan eller på ryggsäcken med hjälp av kabinhaken. Ha alltid med dig en Pocket Compass som reserv och du kan vara trygg även om något oväntat skulle hända. Termometern visar temperaturen i både Celsius och Fahrenheit.

Specifikation:

  • Karbinhake – flera olika fästmöjligheter

  • Termometer – visar temperaturen i Celsius och Fahrenheit.

  • Fjäderlätt kompass för bas-navigering eller som reservkompass

  • Precis nål – snabb och pålitlig avläsning

  • Mått: 5,7 x 4,7 x 0,9 cm

  • Vikt: 16 gram


(sökord: liten kompass, backup kompass , kompass nyckelring , kompass med karbin, termometer nyckelring , termometer med kompass , kompass med termometer , termometer med karbin, silva kompass med karbinhake .silva kompass med termometer , silva minikompass med termometer , silva minikompass med minitermometer )

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektnr 618961341

Visningar 304

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

SILVA POCKET COMPASS, kompass och termometer mini

Pris

119 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 439 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?