Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Marneus Calgar, Chapter Master of the Ultramarines, är inte bara en fulländad krigare, utan också en mycket begåvad strateg. Han är mästare på Ultramar, en stor del av rymden på den omstridda östra kanten. Han startade motinvasionen av den främlingsfläckade planeten Vigilus med veterankrigarna Lethro Ados och Nemus Adranus - två av hans mest betrodda medhjälpare från Victrix-gardet - alltid vid hans sida.

Marneus Calgar var den första som genomgick den extremt riskabla operationen som krävs för att förvandla en traditionell rymdmarin till en Primaris-marin, och det är representerat med denna helt nya modell. Han är den perfekta ledaren för alla Ultramarines arméer, medan Victrix Guard ger denna enhet en ännu högre grad av överlevnadsförmåga och dödande kraft på slagfältet.

- Marneus Calgar är ett bra komplement till alla Ultramarines arméer. Klädd i Armor of Heraclus - en kostym av MkX Gravis Armour, och han använder de legendariska Gauntlets of Ultramar, kastar han en imponerande figur på slagfältet. Hans rustning är prydd med renhetssigill, lagrar och symboler för Ultramarines Chapter som står så utmanande mot mänsklighetens fiender. Denna modell levereras med en 50 mm bas.

- Victrix-gardet är mäktiga krigare från Ultramar, vars taktiska skicklighet endast matchas av deras kampförmåga. Dedikerade beskyddare, de bär stormsköldar lika utsmyckade och dekorerade som deras rustningar in i strid, medan de använder kraftsvärd för att hjälpa dem att skydda Marneus Calgar och skicka ut hans fiender. Denna samling innehåller 2 Victrix Guard-miniatyrer, var och en med en 40 mm bas.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 633192252

Visningar 68

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Marneus Calgar with Victrix Honour Guard Ultramarines

Pris

409 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 013 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?