Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Warhammer 40 000 är ett fartfyllt och explosivt krigsspel för bordsskivor. Kommer du att välja att spela som de mäktiga Space Marines, de alltförtärande utomjordiska tyraniderna, eller en av de många andra unika fraktionerna av krigare, utomjordingar, maskiner och monster? Mitt bland de rasande bränderna i en galax i krig, samla, bygg och måla din ständigt växande armé, och spela sedan nagelbitande spel mot andra Warhammer 40 000-fans för att se vem som går ut som segrare! Den här tidningen ger dig all information du behöver för att kasta dig in i den stora galaxen Warhammer 40 000. Ditt äventyr börjar här!

Inuti hittar du information om den dystra, krigshärjade miljön i Warhammer 40 000 – det är av goda skäl känt som den avlägsna framtidens bistra mörker! Du kommer då att kunna läsa om varje aspekt av Warhammer 40 000-hobbyn, från att samla arméer av fantastiska Citadel-miniatyrer, måla dem i de färger du väljer och leda dem in i strid i ett spännande krigsspel på bord.

Den här tidningen innehåller även följande plastminiatyrer i flera delar:
- 1x Space Marines Infernus Marine (levereras med en 32 mm rund scenisk bas)
- 1x Tyranids Termagant (levereras med en 28 mm rund scenisk bas)

Dessa push-fit miniatyrer är designade för att tryckas bort från sina ramar utan att använda klippare, kan monteras utan lim och levereras omålade – vi rekommenderar att du använder Citadel Color-färger.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 622929643

Visningar 160

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Getting Started with Warhammer 40 000

Pris

135 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 007 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?