Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:

Crypteks är en central del av Necron-arméer, som utnyttjar uråldrig teknik för att stödja sina kamrater och förbränner fiender i brännande ljusstrålar. De är mästare på dimensionell dissonans, singularitetsmanipulation, atomtransmutation, elementär transmogrifiering och otaliga andra förnuftsstridiga teknologier.

Utrustad med en Canoptek-mantel kan denna Cryptek hålla jämna steg med resten av dina skimmers och Canoptek-konstruktioner, samt att vara bättre på att reparera dem också, vilket gör honom till ett utmärkt val i en mängd arméer. Den här modellen har en otrolig detaljnivå, ser hemma tillsammans med allt från Canoptek Wraiths till Necron Overlords, och är ett måste för alla Necron-spelare som letar efter nya taktiska alternativ.

Detta kit innehåller 18 komponenter och en 50 mm rund bas, vilket gör att du kan bygga en Necron Cryptek beväpnad med en stav av ljus och Canoptek-mantel.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 602780899

Visningar 852

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Cryptek Necrons Warhammer 40 000

Pris

239 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 007 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?