Beskrivning

JANOME COVER PRO 2000CPX
Nypris 9 995kr
Industriella trådspänningsfunktioner såsom STS (Seam Tightening System™) för sömnad i tjocka tyger hjälper till att dra åt gripartråden så att sömmen blir platt och fin samt TLC (Tension Level Control) som förhindrar att tunna tyger rynkar sig.

Vertikalt nålnedslag för extra styrka, kontroll och stygnkvalitet. Stort invändigt arbetsutrymme 143 x 100 mm till höger om nålen, tillåter tvilllingsömmar/fållar långt in på tyget. Maskinen är även utrustad med friarm, vilket gör att du enkelt kommer till alla områden för att fålla eller dekorera dina projekt. LED belysning över arbetsområdet.

Enkel att trä, enkel snabbträdning av kedjegriparen. Snäppin trådguider för enkel trädning. Automatisk utlösning av trådspänningen när pressarfoten är lyft. Extra högt pressarfotslyft, vilket gör det enkelt att arbeta med tjocka tyger.

SÖMMAR
Tvillingsöm (dubbelsidig)
Tvillingsöm 3 och 6 mm breda (dubbelsidiga)
Kedjesöm (dubbelsidig)
LÄR KÄNNA COVER PRO 2000CPX

INVÄNDIGT ARBETSUTRYMME
Cover Pro 2000CPX har gott om arbetsutrymme till höger om nålen, 143 x 100 mm. Detta gör det extra enkelt för dig att sy dekorationssömmar och fållar långt in på ditt syprojekt.

ENKEL ATT TRÄ
För att göra det så användarvänligt som möjligt har Cover Pro 2000CPX färgkodad trådväg och praktisk sömguide på insidan av frontkåpan. Detta gör det otroligt lätt för dig att trä maskinen. Undergriparen levereras dessutom med snabbträdningsspak, även det för att göra maskinen användarvänlig.

INBYGGDA TRÅDSPÄNNINGSREGLAGE
Inbyggda trådspänningsreglage säkrar en jämn trådspänning. Kvaliteten på trådspänningsskivorna är hög och säkrar samma inställning varje gång du syr. När du lyfter pressarfoten frigörs trådspänningen och du kan enkelt dra trådarna ut ur maskinen.

INDUSTRIELL TRÅDSPÄNNING
STS (Seam Tightening System™) för sömnad i tjocka tyger hjälper till att dra åt gripartråden så att sömmen blir platt och knyter för ett hållbart stygn.

TLC (Tension Level Control™) lösgör trådspänningen, som på en industrimaskin, vilket förhindrar att tunna tyger drar ihop sig. Du får en platt och fin söm till och med i tunna tyger.

NÅLSYSTEM
Cover Pro 2000CPXhar 3 nålfästen för 3separata nålar. ELx705 nålar rekommenderas till coversömsmaskinens sömmar. Nålen är styv och anpassad till coversömsmaskinens höga hastighet samt utformningen tillåter griparen att komma nära nålen och skapa perfekta stygn. Byt nål ofta, helst efter varje projekt.

VERTIKALT NÅLNEDSLAG
Cover Pro 2000CPX har samma igenkännande vertikala nålnedslag som symaskinen, vilket säkrar precisa nålnedslag för bästa stygnresultat. Med extra utrymme runt nålmekanismen blir det enkelt att byta nålar. Pressarfotslyften är också bekvämt placerad.

Objektnr 632130838

Visningar 246

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 3 jun 11:55

Overlock Cover symaskin JANOME COVER PRO 2000CPX

Pris

8 000 kr

Slutar om

JennySmith

Åkarp, Sverige

5.0

Verifierad

87 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?