Beskrivning

S|
OBS! Den här kjolen drar lätt till sig hårstrån - rekommenderas inte för pälsallergiker!

En helt otroligt vacker och elegant kjol i hög kvalitet från indiemärket Rose Melody. Kjolen är i högkvalitativt bastant tyg men ändå vackert böljande med draperad baksida. Det som verkligen gör kjolen unik är dess oerhört vackra embrodier i kyrkogårds-tema och rosor! En riktigt stor och fluffig underkjol rekommenderas till den här för att den ska få visa upp sin sanna potential. Man känner sig som en äkta gothic lolita drottning i den här kan jag lova!

SLUTSÅLD/DEADSTOCK/SUPER RARE!

Storlek: skräddarsydd ~ca 36cm rakt över midjan (ej stretch). Ca XS-S?
Skick: använd ett fåtal gånger - är i jättefint skick! OBS! Dragkedjan på kjolen går dock inte upp hela vägen (se bild) - jag rekommenderar att du som köpare reparerar dragkedjan ifall det stör dig!
Pris: 999kr (NYPRIS: 1.200kr)!

VIKTIGT!
* Jag har 1 dag (24h) samfrakt - titta gärna på mina andra annonser och se ifall du skulle vilja ha något mer i ett och samma paket!

*Jag skickar ALLTID paket så snabbt jag kan - oftast inom 24h! Om det skulle komma upp förhinder så informerar jag dig som köpare; jag tar som max 7 dagar på mig att skicka dina varor!

* Jag skickar paket så billigt som möjligt, så miljövänligt som möjligt - vilket betyder att jag oftast använder mig av gamla kartonger, förpackningar etc!

* Jag skickar främst mindre paket via Postnord och större paket via DHL/Schenker. Om du som köpare vill ange ditt eget förslag, måste du nämna detta i ditt meddelande INNAN bud eller köp.

* Jag kommer alltid kolla de varor som skickas till dig som köpare och jag tvättar, rollar och rengör alla varor till mitt yttersta för att de ska vara i bästa skick när de når fram till dig!

* Jag har katt i hemmet vilket kan påverka allergiska om det skulle råka komma med några hårstrån i t.ex. kläder. Jag avråder därför allergiker från att handla just kläder från mig - tråkigt, men nödvändigt för största säkerhet.

Objektnr 634547262

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 29 jun 15:26

ROSE MELODY - Svart Goth Gothic Lolita Blå Ros Crucifix Rosa Kors Skirt Kjol

Pris

900 kr

DarkDreamDrop

Göteborg, Sverige

5.0

DarkDreamDrop

Verifierad

Toppsäljare

150 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?