Beskrivning

Produktbeskrivning:

kommersiell avloppsrengörare,

En dedikerad lösning för de mest krävande avloppsrengöringsjobben, den här elektriska avloppsskruven erbjuder husägare ett kraftfullare alternativ för att rensa blockeringar än traditionella ormar.

Den har en robust konstruktion och vridbeständig kabel med solid kärna, och inkluderar 4 skärformer för olika ändamål, lämpliga för huvudavlopp och avlopp.

- Högkvalitativ stålkärnkabel

- Professionella verktyg för avloppsrengöring

- Pneumatisk fotkontroll

- Fyra former av knivar

- Säkerhet och hållbarhet

Huvuddrag:

-50 fot x 1/2" kärnkabel,
Denna högkvalitativa stålkärna kabel motstår effektivt brott, trassel, veck och korrosion samtidigt som den behåller sin styvhet. Kabelns rörelse kan ändras framåt/bakåt. Lämplig för 1"-4"/25-100 mm rör.

- Bekväm fotkontroll,
Pneumatiska pedalomkopplare är utformade för att manövreras individuellt. Den ger snabb och enkel motor på/av-kontroll så att du enkelt kan styra kabelns rörelse.

- föroreningsfri drift,
Med en kraftfull 370W motor och 1700 RPM-hastighet, fungerar vår avloppsrengörare effektivt utan föroreningar under rengöringsprocessen. Perfekt för långtidsanvändning.

- Snabbt byte av huvud,
Fyra svärd är bra på att hantera olika situationer. Pilskärare används för att skära och skrapa; borrskärare för att ta bort lösa föremål; c-skärare för att rengöra fett och rörväggar; spatel för att skrapa de inre kanterna på rör.

- Genomtänkta detaljer,
Denna kloakormmaskin fokuserar på varje detalj för att hålla dig säker och lång livslängd. Inbyggd GFCI förhindrar elektriska stötar. Infällbart handtag med skyddsfodral och kraftiga hjul underlättar förflyttning på arbetsplatsen.

-Brett användningsområde,
Kompakt design, rimlig storlek och vikt. Denna elektriska orm är lämplig för rengöring av diskhoar, tvättställ, golvbrunnar och andra avloppsrör i hem, kontor och offentliga platser.

Produktspecifikationer:

Avloppsrör ID: 1" - 4" / 25 - 100 mm
Standardkabel: 50' x 1/2" / 15 mx 13 mm
Kabeltyp: Innerkärna
Spänning: 220V
Motoreffekt: 370W framåt/bakåt
Motorhastighet: 1700 RPM
Material: högkvalitativt stål
Fotluftomkopplare: Ja
Matning av strömförsörjningskabel: ja
Skärtyp: Pil/Spade/C/Drilled Bulb Cutter
Vikt: 77 lbs / 35 kg
Produktstorlek: 18x21x33 tum / 46x54x84 cm

Paket innehåll:

1 x kompakt elektrisk avloppsrengörare
8 x utbytbara knivar
1 x handske
1 x Användarmanual

Funktioner och detaljer:

- Premium stålkärnkabel: 50' x 1/2" (15m x 13mm) stålkärnkabel som används i denna elektriska dräneringsskruv kommer inte att rosta, korrodera eller trassla. Jämfört med luftkärnskablar, våra solida kärnkablar med ökad seghet, detta kan enkelt passera genom flera böjda rör, rensar blockeringar. Dessutom kan du ändra riktningen för kabelrörelser, sträcka eller dra ihop sig genom att vrida kontrollhandtaget.

-Professionellt verktyg för avloppsrengöring: lämplig för 1"-4"/25-100 mm rör. Denna avloppsrengörare har ett gediget rykte för sin kraftfulla prestanda. Den klarar tunga lyft och kan rengöra långa avlopp. Används ofta i handfat, toaletter, golvbrunnar.

- Pneumatisk fotkontroll: Motoreffekt: 370W; Motorhastighet: 1700 rpm. Utrustad med en pneumatisk fotkontakt, hjälper denna avloppsmaskin dig att kontrollera kablar lättare, vilket gör rengöringsprocessen renare och effektivare. Till skillnad från att rengöra rör med pulver skadar inte våra avloppsormar sin omgivning. Som sådan tenderar den att vara perfekt för långvarig användning.

- Fyra formade knivar: Gör dig redo att bli bländad av fyra olika formade knivar: pilkniv, spadkniv, C-formad kniv, borrbulbkniv. Snabbväxlingsdesignen gör det enkelt att ansluta eller koppla bort verktyget. Flera tillbehör hjälper till att rensa olika blockeringar. Rekommendation: C-Cuttern är lämplig för raka rör 1,2"-4"/30-100mm i diameter, medan Boring Bulb Cutter är idealisk för urladdning av kurvor 2"-4"/50-100mm.

-Säkerhet och hållbarhet: Inbyggd GFCI (Ground Fault Interrupter) anslut till denna elektriska dräneringsorm för att undvika elektriska stötar och hålla dig säker. Ett infällbart handtag med skyddshölje ökar friktionen vid förflyttning. Å andra sidan är de kraftiga hjulen bra för att navigera i gupp och trappor. Små verktygskrokar designade på ramen spelar en unik roll i bekväm förvaring och verktygsbyte.

Objektnr 632884106

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 10 jun 17:58

370W 1700RPM Professionell avloppsrörsrenare,fotkontrollerad,föroreningfri drift

Pris

6 895 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

175 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?