Beskrivning

BALTO:
Amblin Entertainment presenterar ett bländande, animerat äventyr om en av de mest modiga hundarna genom tiderna! Baserad på en sann historia kommer Balto att beröra ditt hjärta. Delvis husky/delvarg, Balto vet inte var han hör hemma. Han är utstött i Alaska, förutom till sina sanna vänner - Boris, den ryska snögåsen; isbjörnsungarna Muk och Luk; och den vackra husky, Jenna. Även om han är annorlunda känner alla Baltos vänner igen det han fortfarande inte kan se själv: hans ädla ande. En dag sprider sig en allvarlig diftemi-epidemi snabbt bland Nomes barn. När en häftig snöstorm stänger av alla transportvägar, finns det inget sätt att få livräddande medicin ... om inte ett team av slädhundar kan tävla sex hundra mil genom den bländande arktiska stormen och ta tillbaka anti-toxin. Men när hundarna går vilse i den frusna vildmarken är det bara Balto som kan rädda laget och rädda barnen.
BALTO WOLF QUEST:
Balto satte igång fantasin världen runt, nu fortsätter äventyret! Balto blir far till Aleu. Unga Aleu upptäcker dock att han aldrig kommer att bli lika accepterad som sina bröder och systrar, eftersom han är mer lik en varg än en hund.
BALTO WINGS OF CHANGE:
Balto och hans son Kodi upptäcker att ny teknologi hotar slädhundteamets framtid eftersom flygplan blivit ett snabbare alternativ för leverans av post och varor till staden Nome i Alaska. Därför arrangeras en postutdelningstävling.
SE BILD

Objektnr 629847389

Visningar 109

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

BALTO + BALTO WOLF QUEST + BALTO WINGS OF CHANGE (SVENSKT TAL) 3-DISC DVD

Pris

155 kr

Trollet 74

Katrineholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

5 724 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?