Beskrivning

THE PRINCE & ME + P.S. I LOVE YOU + ALEX & EMMA (3 DISC)
OBS: FRI FRAKT - 3 FILMER / 3-DISC HELT KOMPLETT!


1. THE PRINCE & ME – MED JULIA STILES, RIRANDA RICHARDSON & LUKE MABLY
Paige Morgan (Julia Stiles) är en vacker ung kvinna som går på läkarlinjen vid University of Wisconsin, Madison i USA. Hennes ambition är att bli en läkare som arbetar bland fattiga i tredje världens länder. Hon blir kär i sin klasskamrat Eddie (Luke Mably) och det uppstår en otrolig attraktion emellan dem, men de båda kommer från helt skilda världar.
Vad hon inte vet är nämligen att Fredrick är kronprins av Danmark, en man som har tagit ett sabbatsår, mest för att anonymt leva ett fritt och lite ansvarslöst liv som playboy och utan plikter vid hovet. De båda bestämmer sig trots allt för att försöka leva tillsammans vid det danska hovet, men detta blir långt ifrån enkelt, Paige får ständigt tampas med hovets gamla traditioner och vanor hon inte förstår sig på och med hemlängtan till sitt gamla liv…

2. P.S. I LOVE YOU – MED HILLARY SWANK, LIZA KUDROW & GERARD BUTLER. EFTER CECILIA AHERNS ROMAN
Holly Kennedy (Hilary Swank) har träffat sitt livs kärlek i den glada, spontana och kärleksfulla irländaren Gerry (Gerry Kennedy). De är gifta och bor lyckliga på Lower East Side på Manhattan i New York City. Så när Gerry blir sjuk av en hjärntumör och dör står Holly helt handfallen. Djupt förvirrad drar Holly sig ur sin familj och vänner av sorg. Hon är nu 30 år och vill inte leva längre utan honom.
Men det visar sig att Gerry har haft en plan och skrivit tio brev som levereras, via deras vänner, en gång i månaden, på olika fantasifulla sätt, till Holly för att hjälpa henne med sorgen och vidare med sitt liv. Varje brev avslutas med "P.S. I love you". Och med Gerrys ord som vägledning gör Holly långsamt en återupptäcktsresa. En resa som går via Gerry’s hemland, det romantiska Irland…
Filmen P.S. I love you i regi av Richard LaGravenese är baserad på Cecilia Aherns roman med samma namn.

3. ALEX & EMMA – MED KATE HUDSON, SOPHIE MARCEAU & LUKE WILSON. BASERAD PÅ DOSTOJEVSKIS ROMAN SPELAREN
Författaren Alex Sheldon (Luke Wilson) har stora problem. Förutom att han drabbats av skrivkramp, har han lyckats dra på sig en gigantisk spelskuld som han snart måste betala till den kubanska maffian, annars kommer de att döda honom. Hans enda chans att lyckas skrapa ihop de 100 000 dollarna inom 30 dagar är att skriva klart sin bok i ett rasande tempo och lämna in den till sin förläggare.
Men det är lättare sagt än gjort, eftersom han hittills inte har skrivit en enda rad – även om han har tänkt att löst basera den på en sann kärlekshistoria. För att det ska gå fortare hyr han in stenografen Emma Dinsmore (Kate Hudson) som ska skriva medan han dikterar. Men Emma kommer hela tiden med små kommentarer, rättningar och idéer som påverkar berättelsen, och snart blir det svårt att skilja mellan dikt och verklighet.
Trivia: Handlingen är baserad på den berömde ryske författaren Fjodor Dostojevskijs roman Spelaren. Han hade lovat att slutföra en ny roman vid ett visst datum, men en månad före tidsfristen hade han inte skrivit något. Efter en rekommendation anställde han en stenograf vid namn Anna, som hjälpte honom att slutföra "The Gambler" på 26 dagar. "The Gambler", som bygger på en av författarens egna upplevelser, bl.a. som spelare vid spelbordet, handlar om en lärare vid namn Alexei som förälskar sig i Polina, som leker med honom. Dostojevskij och Anna blev förälskade under arbetet med boken, gifte sig senare och fick fyra barn.
Läs mer: https://www.imdb.com/title/tt0318283/.
Läs mer: https://en.wikipedia.org/wiki/Alex_%26_Emma.
Läs mer (om boken Spelaren): https://sv.wikipedia.org/wiki/Spelaren.
Läs mer (om boken Spelaren): https://en.wikipedia.org/wiki/The_Gambler_(novel).
Läs mer (om Fjodor Dostojevskij): https://sv.wikipedia.org/wiki/Fjodor_Dostojevskij.

Objektnr 633618126

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 17:49

3FILMER: THE PRINCE & ME + P.S. I LOVE YOU + ALEX & EMMA (3-DISC) OBS: FRI FRAKT

Utropspris

|0 Bud

35 kr

Auktionen avslutades utan bud

FolkeHubertus

Hässelby strand, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 457 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?