Beskrivning

Year : 1987
Company : Dogtown
Skater : Team Deck
Artist : (artist unknown)
Rating : Very rare

Mycket ovanlig bräda ifrån mitten/slutet av 80-talet från legendariska Dogtown. Mycket eftersökt av samlare, endast två bekräftade försäljningar enligt katalog, 2010 samt 2011 på internationella marknaden. Då värderad mellan 7500 - 9000kr utan truckar, hjul eller signering. Testar intresse här på tradera först, då jag inte orkar med internationell försäljning just nu.

Brädan är som synes i begagnat bruksskick, men fin för sin ålder. Har vari i min ägo sen 1990/91, och var signerad när jag fick den. Så säljs självklart i befintligt skick med autentiska truckar och hjul ifrån tidigt 90-tal, och grip från Fly Madrid. Mycket cool bräda. Som även är signerad, med största sannolikhet av Stefan ”Lillis” Åkesson, som en snäll traderare uppmärksammade. Något som stämmer bra, både i tid och geografiskt för vart brädan befunnit sig innan den hamnade i min ägo. Då jag ”ärvde” den av en äldre kusin, som var på tävligar och sammankomster både i Jönköping, Linköping och Örebro m.fl. Se bilder för mer information.

Vid seriöst intresse kontakta mig, så kan jag fixa fler bilder, eller svara på frågor efter bästa förmåga.

Andra frakt alternativ går naturligtvis också att fixa, vid önskemål kontakta mig. Jag packar självklart noggrant, men jag ansvarar inte för eventuellt slarv eller skador orsakade av distributörerna.

Objektnr 633082966

Visningar 197

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 21:14

Skateboard Dogtown Retro - 1987 - signerad

Utropspris

|0 Bud

3 500 kr

Auktionen avslutades utan bud

super_sonic

Linköping, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

268 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?