Beskrivning

Höjd: 7,5 cm
Bredd: 4 cm
Vikt: 79 gram
Ursprung: Indonesien

Bildjaspis (landskapsjaspis), hänge
Chakra; bas
Egenskap; inre resor, högre energiplan
Bildjaspis eller landskapsjaspis som den också kallas sägs besitta feminina energier som endast kan beskrivas som gudinneenergier. Det sägs att man får tillgång till dessa energier genom stillsamma inre resor. Namnet har den fått för sitt utseendes skull då varje liten sten liknar ett landskap - som en berg och dalbetäckt öken.

Jaspis är känd för att vara oerhört närande. Den ger stöd och näring vid tidpunkter då man känner sig stressad och den skänker lugn och helhet. Inom healing förenar den alla aspekter av ditt liv. Jaspis påminner människor om att hjälpa varandra. Jaspis samordnar samtliga chakran och kan användas i en chakra layout. Varje färg passar ett visst chakra. Den absorberar negativ energi samt renar och samordnar kroppens chakran och auran. Jaspis balanserar yin och yang. Den ger stöd vid nödvändiga konflikter. Jaspis stödjer andningsorgan och matsmältning, den balanserar kroppens mineralhalt.

Landskaps jaspis är en magisk sten! Varje sten bär ett unikt litet ökenlandskap i sig. Den hjälper dig att återkoppla till jorden och naturen och påminner dig om att du har ett syfte med din existens här på jorden, nämligen att sprida glädje och kärlek till andra!

Det är en beskyddande, tröstande och läkande sten som kommer att lyfta dig de dagar du känner dig nere. Den hjälper dig även att överkomma rädslor och minskar oro.

När vi mediterar med en bildjaspis hjälper den att ta fram de tankar, minnen och drömmar som ligger dolt för oss i vårt undermedvetna. Vi kan nå högre energiplan när vi gör inre resor med en bildjaspis - som också hjälper oss att se helheten som är universum.

-Samfraktar-

Objektnr 633100701

Visningar 82

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 14:59

Stor Kristall i BildJaspis / Landskaps Jaspis Katt

Slutpris

|

286 kr

Auktionen är avslutad

KrissyR vann auktionen

Lovecrystals

Bromma/Stockholm, Sverige

5.0

Lovecrystals

Verifierad

Toppsäljare

360 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?