Beskrivning

En stor Overwatch-robot från 2019. Med rörliga leder förmåga att transformera till artilleri-pjäs, rödlysande "ansikte" och en fågel på armen

Komplett i bra skick. Alla etiketter finns och sitter på plats. Lyset är helt nytt inköpt direkt från Lego. Inga reservdelar. I övrigt har den lekts med lite lätt och största delen av den har sedan förvarats i en låda senaste åren - se bilderna för skick. Har köpt till en rätt stor mängd delar som fattades (delar av den kom aldrig med i lådan som resten förvarades i) och har lagt runt 150 kr på den under ett halvårs tid. Har även monterats två gånger under jakten på det som fattades för säkerhets skull - för att kolla att allt finns (då det är många delar och ett rätt komplext bygge har det varit lite av ett detektivarbete att få ihop den). Prissatt efter Bricklinks lägsta priser och utropspris är runt 400 kr lägre än lägsta priset inom EU.

Instruktioner finns i ok skick. Ingen box.

Levereras delvis nedplockad.

Samfraktar vid flera köp - kom ihåg att begära samfrakt när du är klar (finns som val på betalningssidan) eller skicka PM om det, annars väntar vi 7 dagar tills samfraktperioden är slut. Skickas inom tre vardagar från och med att betalning. Skickas väl skyddat. Kan även hämtas utanför Kalmar.

Objektnr 634436906

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 19:50

Lego 75974-Bastion (2019) Overwatch, robot, mech, spel, transformer - Komplett

Utropspris

|0 Bud

700 kr

Slutar om

Grendel74

Påryd, Sverige

5.0

Grendel74

Verifierad

Toppsäljare

101 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?