Beskrivning

DRYSURE ULTIMATE Black/Rifle Green

Storlek: One size (passar storlek 36-47)

Drysure Ultimate torkar dina skor 12 gånger snabbare än lufttorkning och minskar samtidigt bakterier som ger odör.

Drysure Ultimate är den största, kraftigaste och därmed mest effektiva modellen från drysure, lämpliga för pjäxor, kraftigare kängor, snowboardskor, mc boots, arbetskängor med högre skafthöjd mm.

Drysure är innovativa patentskyddade skotorkar som inte använder el eller värme för att torka dina våta skor. Drysure torkar dina skor tolv gånger snabbare än vid vanlig lufttorkning och minskar samtidigt utvecklingen av bakterier som avger dålig lukt i skon. Våta fötter tappar värme 25 gånger snabbare än torra fötter. Torkningsprocessen är mycket skonsammare mot läder och många andra materia i skon i jämförelse med en skotork baserad på elektrisk värme.

Att torka utan värmekälla är det enda säkra sättet att torka värmeformbara skor (t.ex. alpinkängor, snowboardkängor, längdpjäxor mm) eller för produkter tillverkade av andra dyra avancerade material så som skor av läder t.ex. fotbollsskor, bc-pjäxor, vandringskängor, jakstkängor, alpina storskor, vardagsskor etc.

Med Drysure skotork kan du torka pjäxorna eller kängorna i bilen på väg hem från fjället eller från arbetsdagen om du jobbar professionellt i kängor, Skotorken kan t.ex. ligga på tork i träningsväskan på vägen hem eller i resväskan ombord på planet, och ligga i skorna/kängorna hela tiden då de inte används. Bananformen på Drysure är designad för att attackera riktade områden som tån och hälen där svett och fukt samlas mest i skor

Hur fungerar Drysure:

Drysure är tillverkad av kiseldioxidbollar inneslutna i en strumpa. Materialet i dessa bollar har en extremt hög förmåga att dra till sig väta från omgivningen. Materialety i kombination med ett strategiskt veroni-perforerat ytterskal som gör det enkelt att sätta in de bananformade skotorkarna och nå hela vägen till tån – vilket i sin tur ger ett optimalt luftflöde i hela skorna för att ge optimala förhållanden för effektiv torkning.

Hur förvaras Drysure?

Drysure ska förvaras torra när den inte används. fFörvara Drysure en lufttät plastpåse som medföljer produkten för att hålla fukt ute både före och efter användning. Du behöver inte lägga dem i väskan efter användning, du kan också bara flytta dem från den ena skon som du har torkat över till det nya skor som nyligen har använts och är fuktigt.

Hur återaktiveras Drysure til l full effekt?

Drysure måste torkas efter användning för att uppnå samma effektivitet som ny. Drysure bör “laddas” efter 7-10 dagars användning, vilket innebär att de håller att ha med under din skidresa eller ditt jakt eller fiskeäventyr. Återaktivering sker genom att ta bort strumpan med silikagel från skalet och placera ENDAST strumpan i en ugn (1-2 timmar vid 100 ° C) på varmluftsfunktionen. Vi rekommenderar detta alternativet då det går snabbast. Alternativ för återaktivering är på en värmare/element av något slag under övervakning, ute i direkt solljus, alternativt så kan det lufttorkas under en längre tid.

Rekommenderade användningsområden Drysure Ultimate:

Arbetskängor, motorsågs-kängor, taktiska kängor, vandringskängor, jaktkängor, ridstövlar, snowboardskor, alpina pjäxor, bc pjäxor, toppturspjäxor, boots till vadare, storskor för bergsbestigning, ridstövlar, mc boots, cross-stövlar, större vinterkängor mm.

Specifikationer:

  • 12 snabbare än lufttorkning
  • Torkningstid från helt blött tillstånd: 6-8 h
  • Vikt (2 st): 1180 gram
  • Våta fötter tappar värme 25 gånger snabbare än torra fötter
  • Ingen värme eller el krävs
  • Minskar dålig lukt på grund av att det begränsar bakteriell svamptillväxt.
  • Enda säkra sättet att torka värmeformbara skor samt skor av läder och avancerade material
  • Trådlös torkning tillåter användare att torka skorna direkt efter användning utan att behöva förlita sig på en strömkälla
  • Formen på Drysure är designad för att attackera riktade områden som tån och hälen där svett och fukt samlas mest i skor

OBS !! Öppet köp/ bytesrätt gäller EJ på denna vara eller våra övriga auktionsvaror.

Öppet köp i 14 dagar gäller endast alla våra butiksobjekt till fast pris.

POLICY SAMFRAKTNING: Du betalar endast frakten för den vara med högsta angivna frakt - oavsett hur många produkter du handlar. Fraktkostanden räknas ut med automatik.

Tveka aldrig att höra av dig om du har produktfrågor innan köp! Väl mött!

Objektnr 562733360

Visningar 1 129

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

DRYSURE ULTIMATE, skotork utan el återaktiverbar

Pris

449 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 450 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?