Beskrivning

Boken Jordbruket i välfärdssamhället 1945-2000 av Iréne A. Flygare & Mats Isacson. Natur och Kultur/LT:s förlag 2003, inbunden med skyddsomslag, 391 sidor. Ingår som del 5 i bokverket Det svenska jordbrukets historia (sista bandet). Boken presenterar ett aktuellt helhetsgrepp på det svenska jordbrukets framväxt och huvuddrag sedan efterkrigstiden. Rikt illustrerad med nya och gamla foton, kartor och tabeller. Mycket lärorik och intressant läsning för alla som är intresserade av de areella näringarnas och landsbygdens historia! Nyskick, oläst, skyddsomslaget har dock fått ett par smärre revor och ett veck i överkanten på framsidan.

VÄLKOMMEN TILL MINA AUKTIONER!

Jag rensar i förråden och kommer vartefter sälja ut fina grejer som kläder, textil, porslin, glas, böcker, prydnadsföremål, husgeråd m.m. Allt jag säljer är i fint skick. Vårt hem är rök-, djur- och parfymfritt!

Jag emballerar och packar varorna väl och skickar spårbart med Posten eller Schenker mot fraktkostnad. Mindre försändelser kan även skickas som vanligt brev. Självklart erbjuder jag samfrakt, dock inom rimlig tid efter avslutade auktioner. Återköp accepteras inte utan uppenbar orsak. Jag tar inte ansvar för ev missöden under fraktbolagens hantering. Betalning sker via Tradera inom tre dagar från avslutad auktion. Betalningsinformation kommer med Traderas vinnarbrev.

Titta gärna in på flera av mina auktioner!

LYCKA TILL MED BUDGIVNINGEN!

Objektnr 633220573

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 20:24

Boken Jordbruket i välfärdssamhället 1945-2000 av I. Flygare & M. Isacson OLÄST

Såld för

|0 Bud

125 kr

Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Cama22

Varberg, Sverige

5.0

Cama22

Verifierad

Toppsäljare

2 609 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?