Beskrivning

Till salu: Omega Genève Calibre 601

Upptäck tidlös elegans och schweizisk precision med denna klassiska Omega Genève, utrustad med det berömda Calibre 601-urverket. Denna vintageklocka från Omega representerar en perfekt kombination av sofistikering och funktionalitet, vilket gör den till ett ovärderligt tillskott i varje klocksamlingsarsenal.

Viktiga Funktioner:

Exklusivt Calibre 601 Urverk: Denna klocka drivs av det manuella urverket Calibre 601, känt för sin pålitlighet och precision. Med sin långlivade design erbjuder detta urverk en jämn och exakt tidhållning.

Elegant Design: Omega Genève är känd för sin klassiska och stilrena design. Klockan har en vacker urtavla som ger en känsla av tidlös elegans, nytt armband

Vintage Charm: Denna modell har en unik vintage estetik som fångar essensen av 1960- och 1970-talens design, vilket gör den till ett samtalsämne och ett stycke historia du kan bära på handleden.

Hantverksskicklighet: Omega är synonymt med kvalitet och hantverksskicklighet. Varje detalj i denna Genève-modell är noggrant utformad för att erbjuda exceptionell hållbarhet och skönhet.

Samlarobjekt: Som en vintageklocka är denna Omega Genève med Calibre 601 ett eftertraktat samlarobjekt, perfekt för klockentusiaster som värdesätter både historia och stil.

Denna Omega Genève Calibre 601 är mer än bara en klocka; det är en investering i tidlös stil och schweizisk ingenjörskonst. Perfekt för den som söker en klassisk tidmätare med en rik historia och en distinkt design.

Kontakta mig idag för att göra denna exklusiva Omega Genève till en del av din samling!

Condition

Boett : bra polerad
Baksideboett - bra polerad
Tavla : nogra repour man fint klocka karismatisk
Urverk : funkar exakt.
Krona: original omega
Glas : original omega med symboler omega på glass man några repour
Armband- fint ock nytt armband
Dimension 34mm
1960 talet

Bra bud F.A.M.A

Objektnr 633645796

Visningar 401

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 21:08

Exquisite Omega Genève Calibre 601 Vintage 60 talet

Slutpris

|

5 100 kr

Auktionen är avslutad

smellingbetter vann auktionen

F.A.M.A

Jakobstad, Finland

4.9

F.A.M.A

Verifierad

Toppsäljare

141 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?