Beskrivning

Denna dekorativa LED-trädgårdslampa är ett måste för att skapa din perfekta trädgårdsmiljö. Varje lampa är 1,5 meter lång och har totalt 10 LED-pärlor, vilket ger glittrande ljus till ditt utomhusutrymme. Dess 3V-spänning och skyddsklass IP42 säkerställer att den kan fungera stabilt i alla väderförhållanden, så att du inte behöver oroa dig för vind och regn.

Med ett ljusflöde på upp till 36 och en färgtemperatur på 3000K ger dessa lampor ett varmt och behagligt ljus och skapar en romantisk atmosfär. Även om den inte stöder dimningsfunktion, har den två kontrollmetoder, manuell och fjärrkontroll, så att du enkelt kan styra ljuseffekten. Oavsett om det är på en bar, dans eller hemmafest, lägger de till glamour till scenen.

Dessa lampor är gjorda av slitstark plast och är lätta men ändå robusta, med en livslängd på upp till 10 000 timmar för upprepad användning under flera semesterperioder. Den väger endast 100 gram och drivs av en batterilåda för enkel upphängning och förflyttning. Oavsett om du lägger till semesterdekorationer till din trädgård, uteplats eller trädgård, kommer dessa lampor att vara det perfekta valet. Köp nu och blås nytt liv i ditt utomhusutrymme!

Objektnr 633198708

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 13 jun 17:16

1.5m 10 LED Halloween Ljussträng: Pumpor, Spöken, Lysande Smilisar

Pris

129 kr

Norrskensbelysning

Cagliari, Italien

Norrskensbelysning

Verifierad

1 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?