Beskrivning

Denna Philips Hue Bridge hjälper dig att skapa ditt alldeles egna Hue-system genom att styra upp till 50 ljuspunkter i hela hemmet.
Styr ljuset med dina smarta enhet, genom olika accessoarer kompatibla med ekosystemet eller anslut till smarta hem assistenter och styr belysningen med olika röstkommandon. Denna brygga är grunden för att Hue-produkterna skall fungera med full funktionalitet, samt kunna kopplas till alla systemets olika partnerprodukter.

Förbättra ditt smarta Hue-belysningssystem med olika tillbehör, så som smarta strömbrytare med dimmer och rörelsesensorer. Anslut upp till 12 tillbehör till en Hue Bridge och få ett helt automatiserat hem.

Anslut din smarta belysning till Hue Bridge och hämta Hue-appen så att ditt hem är ordentligt upplyst var du än befinner dig.
Få sinnesro genom att ställa in rutiner i appen för att tända belysningen vid bestämda tidpunkter så att det ser ut som om du är hemma.

Med Hue Bridge kan du ansluta upp till 5 ljuskällor så att du kan utrusta hela hemmet, både inne och ute, och sedan styra alla med appen.

Genom att ansluta dina ljuskällor till Hue Bridge kan du även koppla ihop dina ljuskällor med Alexa, Apple HomeKit och Google Assistant för att enkelt styra belysningen med rösten. Med enkla röstkommandon kan du tända och släcka, dimra eller öka belysningen och även skapa ljuseffekter.

Hue Bridge är väsentlig för att kunna skapa ett personligt Philips Hue-belysningssystem. Den är hjärnan bakom verksamheten som kommunicerar med både smarta ljuskällor och Hue-appen och får systemet att fungera ihop. Den möjliggör också smart styrning i hemmet, med funktioner som rutiner och timers.

Philips Hue använder ZigBee, en säker och tillförlitlig lågenergiteknik för att styra din smarta belysning. Alla nya funktioner och förbättringar i systemet uppdateras automatisk till smart Hue-belysning.

Objektnr 633450325

Visningar 108

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 16 jun 17:12

Philips Hue Bridge - 6 st

Pris

400 kr

Natalya68

Heberg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

8 663 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?