Beskrivning

Apple Watch series 6 44mm (GPS + Cellular) Stainless Steel med Milanese Loop

Jag säljer min trotjänare Apple Watch series 6 eftersom jag frestades att köpa en senare modell nyligen. Det är modellnummer A2376 i silverfärgat rostfritt stål med Safirglas och Retina-skärm, samt armband Milanese Loop original i silverfärgat rostfritt stål. Precis som alla "Stainless Steel" så är det GPS + Cellular, dvs stöd för eSIM mobilabonnemang.

Denna Apple Watch är i gott begagnat skick; hel, ren och välvårdad på alla sätt sedan köp i maj 2022. Det finns inga uppenbara skador eller repor på skärmen eller i metallen förutom små spår av normalt slitage som knappt syns, se foton för metallen vid skärmens ytterkant och armbandets spänne. Batterihälsans maximala kapacitet är 82 %.

Alla originaltillbehör följer med, inklusive den kompletta förpackningen i fint skick, förutom att hörnet var lite bucklat redan i butiken.

Jag kommer koppla från och "glömma enheten", så att den är fri från mitt Apple-ID och från Hitta enligt konstens alla regler. I övrigt är den batteriladdad, iOS-uppgraderad och startklar.

Vinnaren får gärna hämta i området kring Vasaparken i Stockholm, alternativt nära pendeltågsstationen Solna (södra änden, som inte är mot Mall of Scandinavia). Jag kan även skicka med post.

Objektnr 634258948

Visningar 123

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 21:42

Apple Watch series 6 44mm (GPS + Cellular) Stainless Steel med Milanese Loop

Utropspris

|0 Bud

2 900 kr

Slutar om

teekay

Stockholm, Sverige

teekay

Verifierad

27 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?