Beskrivning

Använd under ca 6 månader. Väldigt sparsamt de senaste månaderna. Allting är tvättat och steriliserat, men självklart gör du detsamma när du gått varan.

Elvie Pump Dubbel låter dig pumpa på dina egna villkor – hemma, på jobbet och på språng. Elvie Pump är en tyst och bärbar bröstpump utan några slangar eller sladdar. Den är liten och lätt och passar i en vanlig amningsbh, vilket gör den väldigt enkel att använda. Med hjälp av en revolutionerande teknik har det störande ljudet avlägsnats så du att du kan pumpa i lugn och ro. Den monteras ihop på några sekunder och har endast 5 delar som behöver rengöras. Du kan även använda Elvie Pumps gratisapp för att följa mjölkproduktionen i realtid, se pumphistorik för varje bröst och fjärrstyra pumpen. Bröstpumpen växlar automatiskt från stimuleringsläge till pumpläge när det kommer mjölk och pausar när flaskan är full. Pumpen har justerbar sugkraft med 7 intensitetsnivåer och kan laddas på 2 timmar med mikro-USB. BPA-fri och kan maskindiskas. ?
Mer information om pumpen hittar du hör:
https://www.apotekhjartat.se/produkt/elvie-pump-dubbel/?ab_version=A&gclid=Cj0KCQjwlZixBhCoARIsAIC745AujcHiHIO4YjY-o4Gj6rZ5dA7vW2TwJo_Argz-Vdn5uWZXQ4xesXMaArBEEALw_wcB

Allting Elvie Pump Dubbel låter dig pumpa på dina egna villkor – hemma, på jobbet och på språng. Elvie Pump är en tyst och bärbar bröstpump utan några slangar eller sladdar. Den är liten och lätt och passar i en vanlig amningsbh, vilket gör den väldigt enkel att använda. Med hjälp av en revolutionerande teknik har det störande ljudet avlägsnats så du att du kan pumpa i lugn och ro. Den monteras ihop på några sekunder och har endast 5 delar som behöver rengöras. Du kan även använda Elvie Pumps gratisapp för att följa mjölkproduktionen i realtid, se pumphistorik för varje bröst och fjärrstyra pumpen. Bröstpumpen växlar automatiskt från stimuleringsläge till pumpläge när det kommer mjölk och pausar när flaskan är full. Pumpen har justerbar sugkraft med 7 intensitetsnivåer och kan laddas på 2 timmar med mikro-USB. BPA-fri och kan maskindiskas. ?

Mer information om pumpen hittar du hör:
https://www.apotekhjartat.se/produkt/elvie-pump-dubbel/?ab_version=A&gclid=Cj0KCQjwlZixBhCoARIsAIC745AujcHiHIO4YjY-o4Gj6rZ5dA7vW2TwJo_Argz-Vdn5uWZXQ4xesXMaArBEEALw_wcB

Objektnr 633401411

Visningar 132

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 21:26

Elvie pump dubbel

Utropspris

|0 Bud

3 500 kr

Auktionen avslutades utan bud

MissMys

Gävle, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

256 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?