Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Headsmen's Curse har kommit. Ingenting ska stanna kvar av den fruktade klingan Terminus, för den skapades för länge sedan av Nagash själv och har en egen vidrig känsla. Förbannade själar omger den, skyldiga att fungera som domare, jury och bödel. Deras tidigare identiteter är inordnade i storsvärdets nekromantiska magi; alltid finns det en som använder bladet, en som vässar dess egg, en som bär huvudmannens block och en manus för att döma de dömda. Oavsett brottet mot Supreme Necromancer, är domen alltid densamma – Döden!

The Headsmen's Curse är ett aggressivt krigsband som försöker föra Nagashs rättvisa till Wyrdhollow. De måste samarbeta för att skriva ut meningen, vässa bladet, förse blocket och göra mordstrejken. Detta set innehåller ett komplett Rivals-däck att använda direkt ur lådan, och alla modellerna är push-fit – så att du kan spela på nolltid.

Detta set innehåller:
- 4x push-fit The Headsmen’s Curse-miniatyrer – inget lim krävs för att montera, gjutna i spöklik blå plast

- 4x dubbelsidiga fighter-kort, ett för varje fighter i krigsbandet – Wielder of the Blade, Bearer of the Block, Scriptor of the Sentence och Sharpener of the Blade

- 1x The Headsmen’s Curse Background/Plot-kort

- 1x The Headsmen’s Curse Cover/Rivals kortlek

- En 32-korts Rivals-lek som består av:
– 12x The Headsmen's Curse objektiva kort
– 10x The Headsmen’s Curse-gambitkort
– 10x uppgraderingskort för Headsmen’s Curse

Miniatyrer i denna låda levereras omålade och kräver push-fit montering. Du kan också måla dessa miniatyrer för att göra dem till dina egna – vi rekommenderar att du använder Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 598991960

Visningar 747

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Warhammer Underworlds: Wyrdhollow – The Headsmen's Curse Warhammer Underworl

Pris

309 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 019 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?