Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Exalted Heroes of Chaos är stridstestade krigare vars gärningar har fångat gudarnas uppmärksamhet – och nu försöker skapa sig ett riktigt namn. Fast beslutna att vinna ära och gudomlig gunst, letar de efter höga monster och utmanar mästare, för bara genom att döda en verkligt värdig fiende kan en upphöjd hjälte bevisa sin egen makt och förtjäna en plats i evigheten.

Detta flerdelade plastpaket bygger en Exalted Hero of Chaos – en ambitiös mästare som har rest sig från Chaos Warriors. Klädd i olycksbådande rustningar med en mantel som böljar i dess kölvatten, poseras den här modellen med ett vapen lyft i en tydlig utmaning. Den upphöjda hjälten kan beväpnas med antingen parade yxor från den mörka mästaren, eller ett runetssat blad och Chaos-runsköld – som valfritt kan prydas med kedjespända huvuden från dödade fiender. Satsen innehåller också valet av ett hjälmförsett huvud med mäktiga horn, eller ett bart huvud med en flödande toppknut och muterade spikar.

Detta kit består av 13 plastkomponenter och levereras med en Citadel 40 mm rund bas. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 579869501

Visningar 1 343

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Exalted Hero of Chaos Lord of Darkness – Warhammer Age of Sigmar

Pris

228 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 019 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?