Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Daemon Princes var en gång dödliga mästare av kaos, upphöjda till evig demonhood som en eftertraktad belöning från sina kvicksilverbeskyddare. Var och en av dessa korrupta monstrositeter är ett vandrande testamente till Chaos infernaliska makt, en odödlig krigsherre välsignad med många illvilliga gåvor under deras långa och förrädiska väg till ära. En demonprins svävar eller kliver över slagfältet som ett omen av undergång och släpper lös alla varpsmidda vapen, monstruös styrka och ohelig trolldom som de har till deras förfogande.

Detta flerdelade plastpaket bygger en Daemon Prince – en uppstigen mästare av kaos, som kan användas i spel av Warhammer Age of Sigmar eller Warhammer 40 000. Denna mäktiga modell kan byggas på en mängd olika sätt, för att passa din valda miljö, Chaos God, och önskad stil. Satsen innehåller ett urval av klövade eller klövade ben, placerade på toppen av antingen en sprucken sten eller en hög med stenar och dödskallar. Daemon Princes muskulösa bål kan utrustas i två rustningar – en utsmyckad bröstsköld som är anpassad till Mortal Realms, eller en skev parodi på kraftrustning för det 41:a millenniet – var och en med en liknande uppsättning paullrons och vambrace-klädda underarmar.

Daemonprinsen kan vara beväpnad med ett helvetessmidet svärd, en demonisk yxa eller ett par ondskefulla klor, med ett urval av armställningar. Från dess rygg skjuter ett par vingar, ett hemskt troféställ eller ett skadat Heretic Astartes kraftpaket. Satsen innehåller också sex olika huvuden – ett designat för var och en av Chaos Gods, och två för Chaos Undivided – med en svit av troféer, kaotiska sigils och svansspetsar för att verkligen dedikera din skapelse till Ruinous Powers.

Detta kit består av 112 plastkomponenter och levereras med en Citadel 60 mm rund bas. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 536420728

Visningar 1 525

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Daemon Prince Slaves to Darkness Warhammer Age of Sigmar

Pris

515 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 019 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?