Beskrivning

Trådlösa hörlurar i mycket bra skick, laddkabel men inte stickkontakt, medföljer.

Plantronics Backbeat Pro trådlösa hörlurar med mikrofon
Allmänt

Plantronics Backbeat Pro är over-ear multimediahörlurar med inbyggd mikrofon, Bluetooth och Active Noise Cancellation. Du får ett par mångsidiga hörlurar med snygg design som fungerar med ett flertal media. Konstruktionen är av hög kvalitet med mjuk passform.

Översikt

Plantronics Backbeat Pro är designade för användning hemma eller på kontoret, men du kan likaväl använda dem på resan. De är anpassade för det mesta med sin långa batteritid på upp till 24 timmar på en laddning. Active Noise Cancellation filtrerar bort störande bakgrundsljud så även om du är i en bullrig miljö kan du njuta av en god film eller musik. Ringen runt den högra öronkudden fungerar som volymkontroll och den vänstra spolar framåt/bakåt eller hoppar över en låt. Om du tar av dig lurarna pausas musiken och återupptas när du sätter på dig dem igen. Den funktionen kan du stänga av genom att trycka in mute och ringknappen samtidigt i fem sekunder.

Tilläggsfunktioner

Plantronics Backbeat Pro har en avancerad Bluetooth teknik med 100 meters räckvidd om du använder lurarna med en telefon eller surfplatta som stöder Bluetooth. Det ingår också AptX, med en inbyggd mikrofon för att kunna svara på samtal.

Var vänlig betala inom 3 dagar, se även mina övriga annonser.
Hämtning efter överenskommelse i malmö, eller postas på köparens bekostnad.

Objektnr 634661790

Visningar 17

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 12 jun 21:41

Plantronics Blackbeat Pro trådlösa hörlurar

Utropspris

|0 Bud

349 kr

Slutar om

Annicka__22

Malmö, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

221 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?